Hauskaa halloweenia

lauantai 1. marraskuuta 2014

Minulla on edelleen yksi iso kynnys minimalismin tiellä ja se on aikataulut. En osaa edelleenkään välttää kiirettä ja jättää kylliksi aikaa ihan vain itselleni. Siksi blogikin on ollut nyt hiljaa, kun on ollut päiviä etten ole välttämättä edes kotiutunut ennen iltakymmentä.

Onneksi osa blogihiljaisuudesta menee myös halloweenhumun piikkiin. Tällä viikolla meillä on ollut jo halloween peli- ja saunaillat, ja halloweenkoristeet ovat päässeet esille parin vuoden tauon jälkeen. Ehdin myös leipoa ihan oikean halloweenkakun hämähäkkeineen, joka hävitettiin peli-illassa. Joitain vuosia sitten järjestin erilaisia teemaillanistujaisia mielelläni ja usein, mutta silloisen porukan hajottua niihin on tullut tuntuva tauko. Olikin aika ihana, kun osa pelaamaan tulleista kavereista aidosti yllättyi koristeluista. Tänään halloweenia jatketaan vielä naapurissa, jossa on tiedossa jo perinteeksi käyneet halloweenjuhlat teemaan sopivine elokuvineen.

Muutakin kaikkea täällä on ehtinyt tapahtua, mutta niille koetan suoda oman postauksensa myöhemmin. Kuten vaikkapa keittiöön ilmestyneelle matokompostille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI