Proof of life

torstai 17. heinäkuuta 2014

...näin miulla kesken olevan Liza Marklundin Panttivangin henkeen. Kirjan, joka on ollut miulla kesken selvästi normaalia kauemmin. Mikä ei suinkaan johdu siitä etteikö kirja olisi hyvä. Tuore parisuhde on vain asettanut omat haasteensa ajankäytölle. Olen nimittäin taas onnellisesti joskin hieman holtittomasti parisuhteessa. Kesäheila meni vakinaistamaan itsensä ja on onnistunut sen myötä varastamaan yöuneni useampaan otteeseen ...minkä hän puolestaan laittaa luonnollisesti miun piikkiini. Mutta mihinpä sitä kesällä unta tarvitsisi. Ja onhan kohta kesälomakin.

Lupaan silti nyt heti ja näin kirjallisesti kirjoittaa kunnollisen postauksen vielä tämän viikon puitteissa. Mahdollisesti noista karvakavereista, kun likkojen linnakaan ei ole vielä saanut esittelyään tämän blogin puolella.

Se ei kuitenkaan tapahtune tänään. Nyt nimittäin odotan että vapaudun töistä kuuden tunnin päästä, ja näen taas Jussin (josko sitä etunimenkin uskaltaisi tässä kohden jo paljastaa).  Tälläkertaa kätevästi kirppisreissuun yhdistettynä. Kun pitihän sitä Manhattan-kirpputorin kesätarjous hyödyntää, vaikka miun kuinka piti pitää taukoa kirppistelystä. Omaa pöytää en olisi kuitenkaan saanut enää kasaan, ja nyt miulla onkin pöytä kimppaan parin kaverin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI