Arvontavoitto

lauantai 2. maaliskuuta 2024

Tällä kertaa meitä onnisti Tierran Lemmikkipuodin arvonnassa, ja voitettiin hieno SISU Naturen tuotepaketti. SISU Nature on toiminut aiemmin nimellä Ruohonjuuritaso, ja nyt uudelleen brändäyksen myötä he lahjoittivat tämän paketin arvottavaksi Tierran lemmikkipuodille. Vaikka pidinkin yrityksen aiemmasta nimestä enemmän (koska olen joissain asioissa tapoihini kangistuva kalkkis), uskon uuden nimen toimivan aiempaa paremmin. Aiempi nimi kun tuntui menevän osalla sekaisin Ruohonjuuri-ketjun kanssa. 

Tämä paketti oli erityisen tervetullut, sillä vaikka koitinkin taas kuivailla omaltakin pihalta juttuja kanien, kilpparien ja kääpiörottien talvimenuun, pitkä ja kostea syksy homehdutti meillä kaiken. Eli jos vielä jatkossa koitan kuivailla jotain, niin ne vain on sitten suosiolla säilöttävä sisälle, vaikka ensimmäisenä vuonna tässä asuessa autotallin yliset pelittivätkin hyvin talvisäilönä. Samasta syystä tulemme varmasti jatkossa siirtymään hankkimaan kanien heinätkin pienemmissä erissä, koska vaikka ne ovat kestäneet tuolla homehtumatta, en halua enää ottaa sitä riskiä.


Paketista paljastui puna-apila -kesäkurpitsa mixiä, kuivattuja metsäkuusen käpyjä, kesäunelmia - kuivakukkayrttisekoitus sekä kauran ja vehnän jyviä, joista ajattelin lähteä kasvattamaan kevään kunniaksi versoja. Lisäksi puodilta oli pakattu mukaan tämän vuoden seinäkalenteri. Kalenterin etusivu oli päässyt vähän taittumaan matkalla, mutta onneksi taitos koski vain yhtä sivua. Kalenterille ajattelin katsoa paikan meidän eksolasta.  


Arvontavoitto piristi suuresti mieltä, sillä vaikka nyt koitetaankin budjektisyistä pysytellä eläinten kanssa enemmän hyviksi havaituissa tutuissa perustuotteissa, rakastan kokeilla eläimille kaikkea uutta, ja pyrimme pitämään tyyppien ruokavaliot mahdollisimman monipuolisina. Niin tässä tuli taas kunnon paketillinen tuotteita, joita en olisi tässä hetkessä raaskinut tilata itse, mutta jotka tulevat varmasti ilahduttumaan montaa meidän tyypeistä. Ja joita saatamme kyllä jatkossa tilata aiempaa enemmän, sillä vaikka kuinka haluaisin olla tämmöisissä omavarainen, niin se että on parina vuonna nähnyt kauhean vaivan kerppujen keruussa ja kuivattamisessa ja sen jälkeen homeisten nippujen hävittämisessä on vähän syönyt isointa intoa. Vaikka siitä pitäisikin vain ottaa opiksi ja miettiä säilytyssysteemit uusiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI