Kesäkuun synttärisankarit

tiistai 6. kesäkuuta 2023

Kesäkuu on meillä tällähetkellä isoin synttärikuukausi, johon osuu tänä vuonna kaikkiaan seitsemän karvakaverin synttärit. Kesäkuisen synttäriputken aloitti Hattara, jolla tuli 3.6. täyteen yksi vuosi. Seuraavana on vuorossa 9.6. Nava 6v, 15.6. Simo 2v ja Mauno 4v, 25.6. Evangeline & Esmeralda (eli uudet sokrut) 1v ja 27.6. Tekla 7v.

Hattara <3

Meidän pusutyttö <3

Hattaralla oli maailman paskimmat yksi vee bileet ikinä, eli neiti oli pitkälti jumissa aitauksessa meidän käydessämme Tampereella. Tätä pyritään sitten paikkailemaan urakalla ensiviikon maanantaina, kun Hattara saa vihdoin synttärilahjansa, eli kaksi pikkusiskoa leikkikavereiksi. Täytyy toivoa, että kolmikko tottuisi toisiinsa nopeasti, sillä Hattara on ollut viime viikot kirjaimellisesti kuolemassa tylsyyteen, vaikka olemme parhaamme mukaan koittaneet ottaa sitä mukaan touhuihin ja viedä häntä tutkimusretkille pihalle ja eläinkauppoihin. Hattaralla ei ole kuitenkaan ollut mitään leikkiseuraa ihmisiä lukuunottamatta Mallun valeraskauden alun jälkeen, sillä Mallu ei oikein vieläkään pysty keskittymään mihinkään, ja kaikki muut keskittyvät lähinnä välttelemään Mallua. Hattara on joutunut ehkä eniten kärsimään Mallusta, sillä Hattara on kova höpöttämään, ja Hattaran putputus provosoi selvästi Mallun "kaikki pennut pesään" -moodiin. Mallun manian ollessa pahimmillaan olemme erottaneet sen yöksi muista, että kaikki saavat välillä nukkua rauhassa. Pari päivää sitten ehdin jo vähän huokaista, että Mallu olisi jo rauhoittumaan päin, mutta ikävä kyllä maanisia pennunraahauskohtauksia on ollut sen jälkeenkin. 

Nava ja Tekla elävät omana porukkanaan yhdessä Juutaksen kanssa, ja heidän elonsa on ollut melko harmonista laumojen erottamisesta asti. Juutas ja Tekla ovat tulleet aina hyvin juttuun keskenään, ja pojat Nava ja Juutas ovat suorastaan rakastuneet toisiinsa. Toki tästä jengistä huomaa hyvin, että kaikki ovat jo eläkeläisiä, ja ison osan päivästä jengi viettää nukkumalla. Mutta etenkin iltaisin on kuitenkin erittäin tärkeää päästä tekemään tarkistuskierros jääkaapille yhdessä Jussin kanssa, sillä Jussi on sopivan höveli tahnan suhteen. Navalla on ollut ehkä taas havaittavissa vähän lisääntynyttä heikkoutta takapäässä, mutta sitä pojalla on kyllä ollut jo hänen kotiutuessa tänne vuosi sitten. Teklalle päästään toivottavasti loppukuusta laittamaan ikäsertifigaattihakemus täyden seiskan kunniaksi. 

Hieno mies Mauno <3

Mauno ja Simo jakavat syntymäpäivän, ja ovat molemmat vielä nuoria miehiä. Simon kanssa meillä on yhä tutustuminen käynnissä, vaikkakin Jussi on jo nyt päässyt ottamaan kontaktia tyyppiin enemmän kuin meidän edesmenneisiin siileihin yhteensä, mikä tekee tanrekista Jussin silmissä paljon siiliä kivemman lemmikin. Mauno taas on yhä Mauno, meidän rakastavava, joskin hieman hönö mies, joka yrittää aina parhaansa, osallistuu mielellään kaikkeen ja nauttii kun pääsee vetämään yleisökierroksia bunkkeriin. Maunosta oikeasti aina huomaa, kun sille puhuu, kuinka se koittaa kauhean tarkkaan kuunnella ja ymmärtää, ja mitä vähemmän puheessa on Maunolle tuttuja avainsanoja, sen enemmän Maunon pää kääntyy sen koittaessa saada puheeseen jotain tolkkua. Sitten taas jos tuttuja sanoja tulee, etenkin jos joukossa on niitä parhaita tuttuja sanoa kuten matelijabunkkeri, Maunon koko ilme kirkastuu ja se huikkaa vastauksen lennossa juostessaan jo valmiiksi alakertaan. 

Mikään ei käynnistä yötä niinkuin tuopillinen matoja -Simo
Evagelinen ja Esmeraldan kohdalla pätee sama kuin Simoon, eli tutustuminen tyyppeihin on yhä käynnissä, eikä sitäkään ole vielä ihan täysin lukittu, jääkö meille lopulta molemmat neidit vai vain toinen kaksosista. Tosin tyyppien laumautuminen meni jo niin hienosti, että melko varmasti tulen kallistumaan sen suuntaan, että eiköhän heidätkin jotenkin vielä opi erottamaan.  

2 kommenttia:

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI