Kuluseuranta 2016: marraskuun kulut

torstai 1. joulukuuta 2016

Marraskuussa eläinkuluissa lähestyttiin taas tonnia, vaikka en edes laskenut eläinkuluihin Jussin ostamaa muutamaa kalaa. Isoin osa summasta koostui taas siitä, mihin eläintenpidoissa yleensäkin uppoaa ne isoimmat kertasummat, eli eläinlääkäristä: sinne meillä meni marraskuussa 734,94€, kun käytiin hoidattamassa Esterin ja Itsyn hampaat, lantittamassa junnut ja takistuttamassa Snurre. Toiselle sijalle kuluista pääsivät messuostokset ja näyttelykulut: erinäisistä syistä Valentinesin ilmomaksut kun lähtivät tililtäni vasta marraskuun puolella, ja päädyin kuitenkin lähtemään Capitaliin, vaikkei miulla ollut sielä yhtään näätää ilmoitettuna.

Akvaariostakin oli päässyt loppumaan sekä vedenparannusaine että kasvilannoite, joten niitä molempia lähti tilaukseen. Harkitsin hetken tilaavani viiden litran tonkat EasyLifen tuotteita, mutta kun en keksinyt niille järkevää sijoituspaikkaa, päätin taas kokeilla Seachemin riittoisampia ja edullisempia tuotteita. Niissä 500 millilitran pullo kun riittää isompaan vesimäärään kuin EasyLifen viiden litran kanisteri. Ne ovat olleet minulla joskus vuosia sitten käytössä silloisessa 334-litraisessa altaassani, eli ihan uusia tuttavuuksia ne eivät käytössäni ole.

Näätätarvikkeissa meni messuostosten ohella rahaa käytettynä ostamaani koirien kevythäkkiin, joka on oikeastaan testi: olen jo pidempään haaveillut samanlaisesta kevytaitauksesta kuin Sariannalla on, mutta en ole raaskinut hankkia sellaista, kun olen ollut aivan varma, että Snurre hajoittaisi sen sekunnissa.  Niinpä Sariannan linkattua tuon edullisen kevythäkin, päätin testata sen kanssa, saanko nuo pysymään sellaisessa. Ja jos ne eivät hajoita sitä ihan heti, lähtee kevytaitaus tilaukseen ja mietin mitä tuon kevythäkin kanssa teen.


Marraskuu

 Ruokakustannukset
-ötökät:-
-lihat:-
-kuiva-/purkkiruuat:-
-kasvikset: 6,30€
-namit: 5,00€
-lisäravinteet:-
-fisuille:-

Hygieniakulut
-kissanhiekka: -
-talouspaperi: 7,25€
-siivoustuotteet: 15,00€

Eläinlääkäri/lääkintäkulut: 736,94€

Tarvikkeet
-nääpille: 56€
-kaloille: 56,35€

Lelut: 16,50€

Näyttelyt
-bensa-/junakulut: 25,64€
-arvat:-
-ilmoittautumismaksut: 55€

Eläimet:-

Yht. 979,98€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI