Itsy

virallinen nimi: Raggarillerns Itsy Bitsy
s. 18.5.2015
sukupuoli: naaras
kasvattaja: Denise Loeper/Ruotsi
väri/kuvio: mustasoopeli
Itsyn sukutaulu


Taustaa

Itsy on fretti johon ihastuin ensinäkemältä. Ensinäkeminen oli hallimiitissä Itsyn ollessa vielä vastikään Suomeen saapunut pentu, ja taisin siltä näkemältä uhata pölliä tytön itselleni. En kuitenkaan ikinä uskonut niin oikeasti käyvän, koska tytöllä oli jo koti. Niinpä aloin odottaa sitä toiseksi parasta vaihtoehtoa, eli Itsyn pentua, kun kuulin että Itsylle on suunnitteilla pentue seuraavana vuonna. 2016 menikin pitkälti odottaessa Itsyn kiiman etenemistä, ultria ja vauvauutisia. Mutta kaikesta odotuksesta ja toivomisesta huolimatta ei Itsyltä saatu yhtään pentua edes viikon ikään. Syyskuussa tuli kuitenkin aika pommi: Wilma kertoi, ettei Itsy ollut mennyt enää hänen laumoihinsa mammailujuttujen jälkeen, ja hän kysyi, haluaisinko tosissani koettaa, hyväksyisikö meidän lauma tytön. Ja että jos meillä olisi tytölle seuraa ja mahdollisuus elää vapaana asunnossa, se voisi muuttaa meille. Ja tänne neiti sitten tuli.
Luonne

Itsy on äärimmäisen kiltti ja puhelias pieni näätä. Se harrastaa hilleripomppuja ja pitää huiskuleluista. Se putputtaa kovasti sekä hakiessaan muita leikkiin, että hepuloidessa lelujen kanssa.

Luonteeltaan neiti on ihan kymppi lemmikkifretti, mutta se tuntuu reagoivan selvästi muuta laumaa herkemmin erilaisiin ääniin ja äkkinäisiin liikkeisiin.

Käsiteltäessä tyttö on todella rauhallinen ja ennemmin pussaa kuin puree.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti