sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Kuluseuranta 2018: marraskuu

En muista olenko jo tänävuonna aloittanut tämän kuukausittaisen kuluseurannan toteamalla, että olen shopalisti mitä eläinjuttuihin tulee, mutta kukaan ei taida olla yllättynyt, että päädyin ostamaan marraskuussa muutakin kuin ne kanipakasteet. En tosin paljoa muuta, mutta vähän kuitenkin. Nimittäin niin paljon lohitahnaa, että Zooplussan minimitoimitusraja ylittyi, ja Kallax-hyllyyn sopivan kissanpesän Ikeasta, kun ne olivat vihdoinkin rantautuneet myös osaksi Raision Ikean valikoimaa.

Marraskuun kaniostokset
Ja jos jo se tuntui joululta, että onnistuin löytämään marraskuussa yli kymmenen kiloa kanipakasteita, joulukuussa joulu senkuin kiihtyy. Taisin nimittäin juuri tilata toiselta toimittajalta vielä 18 kiloa kania lisää. Eli vaikka Koirien liharinki ei sitten saanutkaan kania myyntiin, alkaa näyttää siltä, että muutamilta muilta toimittajilta kania saatetaan saada silti niin paljon, että pystytään jatkossa nostamaan se broilerin ja kalkkunan tasolle frettien ruokavaliossa satunnaisen vaihteluntuojan sijaan. 

Marraskuu

Näädille:

Ruuat & namit:
Kanin sisäelinseos 5,87kg 76,29€
Kanin luut 5,18kg 41,38€
lohitahna 18*75g 33,43€

Eläinlääkäri & lääkintä:-

Tarpeelliset tarvikkeet:-

Lelut, pedit & muu ekstra:
Lurvig kissankoppi 5.95€

Näyttely- ja yhdistyskulut:-

Lemmikkien hankinta:-

YHT. 157,05€


2 kommenttia:

 1. "Kanin sisäelin 5, 87kg 76,29€ "

  Hah, minä luin tuon niin, että "kanin sisäelin 5", ehkä joku sisäelinseos tms., ja sen jälkeen 87 kg. Tämä vieläpä meni läpi minulle, sen verran kahjolta ostoksinesi vaikutat. ;D Hinta sitten palautti miettimään, että ehkä teidän pakastin ei vedä ihan tuollaista ruokamäärää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näemmä yksi sana oli tippunut pois ja lukuun tullut yksi väli liikaa, kun Jussi huusi minut syömään kesken blogipostauksen teon :D Mutta jos joku oikeasti myisi minulle 87kg kanin sisäelimiä alle satasella, juoksisin riemusta kiljuen ostamaan näädille kolmannen pakastimen, jotta voisin tarttua diiliin :D Nykyiselläänkin kun välillä miettii, että kolmas pakastin olisi kiva, mutta Jussin mielestä kahdella pärjää ihan hyvin... Tai ainakin pitäisi pärjätä.

   Poista