lauantai 1. joulukuuta 2018

Luukku 1

Tervetuloa Päärynäeläin ja makkaraminionit -joulukalenterin pariin! Viime vuotinen kalenteri tuntui olevan sen verran suosittu, että päätin ottaa sen tänä vuonna uusiksi. Tästä päivästä jouluaattoon asti kalenterissa aukeaa siis joka aamu uusi luukku tasan kello yhdeksän.


Joulukalenterien suhteen ihmisiä tuntuu olevan kahta eri lajia. Toiset tahtovat tietää hyvinkin tarkkaan, mitä luukuista löytyy, ennenkuin he sitoutuvat mihinkään kalenteriin. Toiset taas, kuten minä itse, tahtoisivat jokaisen luukun olevan yllätys. Päätyen tosin välillä luetuttamaan kalenterin yllätykset puolisolla, jotta hän pystyy kertomaan, vaikuttaako jokin kalenteri tyyliseltäni. Tämän kalenterin osalta ainoa listaus luukuista löytyy blogini luonnoskansiosta, joten ennakkoperehtymiseen ei ole mahdollisuutta. Joku tonttu (aka blogisti itse) päätyi kuitenkin pieneen spoilaukseen.

Yhdessä tulevassa luukuista tulee nimittäin olemaan arvonta. Ja koska kaksi voittajaa on aina hauskempaa kuin yksi, arvotaan toinen yllätys kaikkien niiden kesken, jotka ovat arvanneet oikein tämän postauksen alle, mistä luukusta arvonta löytyy. Mikäli täsmälleen oikeaa vastausta ei tule, voiton vie lähimmäksi osunut. Arvausaikaa on aina siihen asti, kun arvontapostaus paljastuu.

Onnea arvontoihin ja jännittävää joulun odotusta kaikille blogin lukijoille!

11 kommenttia: