maanantai 24. joulukuuta 2018

Luukku 24

Sitä on taas tultu pitkä matka aina aattoon asti! Kiitos kaikille kalenteria seuranneille, ja oikein rauhallista ja tunnelmallista joulua kaikille!


Viime vuotiseen tapaan kalenteria varten tarvittiin taas vähän yli 24 kuvaa, ja aattoon päätettiin taas koostaa video niistä yli tuhannesta kuvasta, joista kalenterikuvavalinnat tehtiin.Teknisistä syistä johtuen videota ei kuitenkaan saatu jakoon suunnitellusti näin aattoaamuksi, joten sen sijaan luukku täytetään unisilla joulunäädillä.


MUOKATTU:

Saatiin me sittenkin jonkinlainen jouluvideo! Sen myötä vauhdikasta aattoaamun jatkoa kaikille!


8 kommenttia:

 1. Toivotamme Kissamaista Joulua, eikus... No on se varmaan aika kissamainen kuitenkin :D Toivottavasti saatte paljon lahjapaperileikkejä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli se kyllä aika kissamainen. Saatiin kaninkorvia ja petejä lahjaksi, ja rapisevaa paperia ja paperipusseja! Lisäksi törmättiin aika paljon kissojen hajuihin, vaikkei niitä nyt nähtykään, kun vierailtiin yhdessä kissataloudessa, aatonvietossa oli pari kissaihmistä, ja mami ja isi vieraili joulupäivänä kissakodissa.

   Poista
 2. Yläkuvassa on melkein seimen lapsi ...

  Ihanaa ja mukavaa Joulua kaksi- ja nelijalkaisille sekä hännällisille ja hännättömille toivottavat Viiru ja piikansa Pielisjoen rannalta.

  Ja oikein menestyksekästä Uutta Vuotta 2019 myös. Jatkukoon bloginne yhtä hauskana ja mielenkiintoisena kuin tähänkin saakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja koitetaan pitää tahti ja taso yllä myös ensivuonna! Uskon että näädät eivät ainakaan aio ensivuonnakaan rauhoittua ja lopettaa juttujen tekemistä :D

   Poista
 3. Ihanaa joulua koko teidän porukalle!
  -Pena, Punkku ja ihminen

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Joulu meni kyllä oikein ihanasti, vaikka vilinää riitti, eikä flunssatkaan olleet jättäneet kaikkia rauhaan. Mutta mikä olisi parempi härdelli kuin perhehärdelli, etenkin kun oma laumakin oli mukana.

   Poista