lauantai 22. joulukuuta 2018

Luukku 22

Pyydä miestä siivoamaan olohuoneenpöytä. Katso kun mies löytää pöydältä joulukoristeiden seasta frettikokoisen tonttulakin. Siivous katkesi siihen, mutta se ei kuulemma haittaa, kun hän teki minulle luukun. Kun pitäähän tonttukuvien nyt joulukalenteriin päästä.

Tonttu-Nutella
Tonttu-Justiina
Tonttu-Lysti
Tonttu-Itsy
Tonttu-Esteri
Tonttu-Huisku
Tonttu-Mitella
Blogisti haluaa huomauttaa, että yhtäkään näätää ei huumattu kuvauksia varten, mutta muutama kaivettiin suoraan unilta makkarin kaapista tai pyykkikorista, ja siirrettiin heti kuvaamisen jälkeen näätähuoneeseen jatkamaan unia. 

6 kommenttia:

 1. Kyllä on ylisöpöt tontut! Erittäin hyvä syy olla siivoamatta 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sille kai mitään voi, että joskus kesken joulusiivouksen voi tulla näitä ylitsepääsemättömiä esteitä :D Eipä sillä, kyllä se normisiivouskin välillä katkeaa siihen, kun Huisku tarvitsee kesken kaiken sohvapäikkärit sylissä, tai Itsyn pitää päästä leikkimään onkilelulla. Eikä sille silloinkaan voi mitään. Joskus vain tulee tärkeämpiä juttuja.

   Poista
 2. Hihi, hauskat kuvat! Huisku näyttää jotenkin vastentahtoiselta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huisku olisi halunnut nähdä paremmin, mitä isi laittoi sen päähän, niin pää lähti vähän pyörimään. Hetkeä myöhemmin se tosin sit nukahti hattu päässä syliin.

   Poista
 3. Ihanat tontut! Niin söötit, että ihminen vaan lässyttää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisten ääntely on välillä vähän hassua. Mutta me ollaan kyllä ymmärretty, että ihmiset lässyttää, kun ne tykkää. Ja on kai aikas hyvä juttu, että ollaan niin hienoja! -näädät

   Poista