Luukku 18

tiistai 18. joulukuuta 2018

Kaikki kiva päättyy aikanaan, ja niin tämäkin näätien palveluskuntaan kuuluva henkilö palasi eilen aamulla Dubaista arkisen aherruksen pariin. Arki on kuitenkin kiva aloittaa spesiaalijutuilla, ja nytkin ennenkuin vetovastuu laumasta vaihtui annoin Jussille viimeiseksi tehtäväksi arpoa blogin jouluarvonnan voittajan. Jussi ja random.org arpoivat yhdessä voittajaksi numeron seitsemän, eli jouluyllätys lähtee Pepsille ja Maxille! Teille on lähtenyt myös sähköpostia, jossa selvitellään nykyisen valtakuntanne tarkempia sijaintitietoja.

Nyt on arvontanäädän aika... vaikka näätien isi saikin hoitaa työt.
Ykkösluukussa olleessa lisäarvonnassa ei tullut yhtään täysin oikeaa veikkausta, mistä luukusta arvonta paljastuu, joten lisäylläri arvottiin kolmen lähimmäksi osuneen kanssa. Siitä sähköpostia lähti Miialle, jota odottaa myös pieni yllätys. 

Paljon onnea voittajille ja kiitos kaikille arvontoihin osallistuneille!

4 kommenttia:

  1. Mekö? Wau! Me ollaan ihan innoissamme! - Pepsi ja Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tepä te! Ja kuultiin vähän huhuja, että paketti jopa ehti teille ennen aattoa, mikä on aika mahtia! Vaikka oottekin varmasti olleet niin ninjoja, että ette ole jääneet tontuille kiinni mistään raskauttavasta, mikä uhkaisi rajoittaa joululahojen saantia noin yleisesti. -näädät

      Poista
  2. Onnittelut voittajille! :D

    Juuso jää nuolemaan tassujaan kuin ei olisi voittoa halunnutkaan. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää sit miettiä ensivuodellekin jotain arvontoja, niin Juuso pääsee koittamaan uudestaan onneaan :)

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI