Luukku 11

tiistai 11. joulukuuta 2018

Suunnilleen näillä main tämän näätätalouden emäntä ehkä availee silmiään Dubaissa. Ajastukset kuitenkin huolehtivat, että omista tekemisistäni riippumatta blogiluukut aukeavat tasaisen varmasti joka aamu kello 9.00 suomen aikaa. Hetken mietin, olisiko tämä luukku pitänyt otsikoida arvonnaksi, tai mainita sana arvonta heti ensimmäisessä virkkeessä, niin että kaikki blogilistauksia selaavatkin olisivat olleet varmemmin koukussa, mutta... Asiaa mietittyäni tulin siihen tulokseen, että kaikki blogin lukijat löytävät tämän varmasti ilman isompia rummuttelujakin. Ja eihän joka arvonnalle tarvitse saada maksimiosallistujamäärää ja -näkyvyyttä. Tämä arvonta on silti kaikille, jotka tämän luukun avasivat.

Kaikki kuulolle! Nyt on arvonnan aika!
Aikaa osallistua on aina siihen asti, kun Suomeen palattuani arvon voittajan. Eli ainakin 17.12. aamupäivään. Samalla on aika kurkistaa myös, minkälaisia arvauksia ykkösluukun kommentteihin ehti ilmestyä ennen tämän luukun aukeamista.

Osallistuttua voi sit ottaa taas rennosti
Osallistuminen on hyvin simppeliä: kerro vain kommenteissa, millainen kiltti lemmikki kotonasi odottelee aattoa ja pukkia (neidit tahtovat huomauttaa, että kiltteys on hyvin suhteellinen käsite, eikä sitä tarkisteta). Lisää viestiin myös sähköpostosoite, josta sinut voiton osuessa kohdalle tavoittaa. Katsotaan josko paketti ehtisi perille peräti jouluksi!

Onnea kaikille arvontaan ja ihanaa joulunodotusta!

9 kommenttia:

  1. Joulua odottelee ihan superkiltteinä (ei yhtään hutikakkoja ja -pissejä, ei yhtään suuhun eksynyttä sormea ja aina kuunnellaan ja totellaan) fretit Putte, Possu, Petunia ja Paapuskainen sekä mopsiherra Aatu �� tanjahannele1980@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Täällä odottaa kiltti labbis uros :)
    Joka odottaa joulua ja kinkkua :D
    susannaposti88@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Lapinkoira(ikä)neitonen tahtois jo avata paketteja :)
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Mulla joulua ja herkkuja oottelee sekarotuinen löytökoira sekä arvonsa tunteva pyhä birma -kisu. Rapsutuksia näätäeläimillesi :)
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  5. Äää, voinko minäkin osallistua, vaikka joulua ahnaasti odotteleva oloneuvos ei asukaan juuri nimenomaan meillä? Jos voittaisin, paketti menisi lahjaksi Juuso-kissalle, joka ikään kuin kuuluu perheeseen! :D

    joku.varpuslintu[ät]gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki voit. Ei se ketä perheeseen kuuluu katso aina asuinpaikkaa 😊

      Poista
  6. Minä, Viiru, 8-vuotias kissapoika odotan täällä vaikka mitä ja kaikkea, jouluakin. Ja kaikki lahjat on mulle, kiitos vaan. Ehkä piika saa jotain pientä, mutta kaikki isot on mulle.

    VastaaPoista
  7. Pepsi ja Max täällä moi. Kyllä sinä tiedät että kissoja ollaan 😸

    VastaaPoista
  8. 15 viikkoa vanha pk collie Nami odottaa jo kovasti joulua.
    koskinen.meri@outlook.com

    VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI