lauantai 31. maaliskuuta 2018

Pääsiäiskuvaukset

Tykästyin lauman jouluteemakuvauksiin siinä määrin, että pitihän ne ottaa nyt kevään kunniaksi uusiksi. Tällä kertaa tosin mukana häärivät vain tytöt, sillä en halunnut pakottaa Miikkistä mukaan tähän studioon. Tyttöjen kohdalla homma taas oli hauska leikki, keväinen parveke loistava touhuiluympäristö ja ongelmana oli välillä pikemminkin saada junnut pysymään välillä hetki maassa, kun koitettiin ottaa kuvia muistakin. Lysti, Huisku ja Mitella kun keksivät varsin nopeasti, miten kiipeilypuuta pitkin pääsee kiipeämään takaisin pääsiäistudioon. Itsykään ei nyt studiolle ehtinyt, joten harkinnassa on ottaa vielä yksi kuvaussessio sen kanssa myöhemmin.

Mummuskojen vuoro olla kuvattavana
Mitella ei ymmärrä, miksi se laskettiin alas, vaikka kuvaus oli kesken.
Parveke on nyt muutenkin saavuttanut taas tyttöjen suosion. Sielä tarkenee jo vetää rallia, ja Huisku on alkanut taas nukkua osan päiväunistaan sielä. Se kun on ollut porukasta alusta lähtien se, joka nukkuu muita mieluummin parvekkeella silloinkin, kun muut vetäytyvät jo mieluummin lämpimiin sisätiloihin. Miikkistä sen sijaan kirkas kevätaurinko ei vedä puoleensa, eikä sillä ole ollut vielä mitään hinkua parvekkeelle pihasta puhumattakaan. Mutta jos lumi jatkaa sulamista nykyisellä tahdilla, ehkä senkin kanssa päästään taas aloittelemaan ulkoilua lähiviikkoina.

"Tää ruoho on tosi jännä!"
"Näkyyhän molemmista parhaat puolet?"
Mutta vaikka meidän neidit ovatkin malleina jo melkein ammattilaisia, asettivat nämä kuvaukset melkoisia haasteita etenkin Huiskulle. Neidille kun kovasti koitettiin vakuuttaa, ettei rekvisiittana olleita suklaamunia saanut syödä. Se kun olisi halunnut etenkin Oreo-töhnämunan. Lystistä jo pelkkä ajatus oli ihan pöhkö, sillä suklaamunat ovat syömäkelvottomasta aineesta tehtyjä palloja. Eriasia olisi ollut, jos kuvauksia olisi yritetty tipujen kanssa. Silloin kyse olisi ollut ruualla leikkimisestä. Tiput ja kaninpinkit päätyivät kuitenkin kuvien sijaan ruokakuppiin.


Mutta koska kyseessä ovat melkein ammattimallit, haasteista selvittiin (vain muutamalla hampaanjäljellä töhnämunan pinnassa), ja pääsiäistoivotuksiin päätyi kolme eri kollaasia. Eihän neitien kuvista suinkaan pystynyt valitsemaan vain yhtä, mitä olisi halunnut käyttää.
 Näiden kuvien myötä haluan toivottaa hauskaa pääsiäisviikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä! Olipas riemukas studio teillä! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä taas oikein pirtsakka kuvaussessio. Seuraavaa inspiraatiota odotellessa :D Seuraavaksi kun voisi ottaa vaikka näätäpäivämainoksiin sopivia kuvia.

   Poista
 2. Hihi, hauskoja kuvia! Mukavaa pääsiäistä teillekin. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteä tausta ja koristeet teillä! Malleista puhumattakaan:D mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista