torstai 1. maaliskuuta 2018

Lystin unelmapaketti

Tähän asti olemme tilanneet valtaosan näätien ruuista Vauhti-Raksusta. Vauhti-Raksussa on kuitenkin yksi iso ongelma, ja se on aikataulut: auto tulee Turkuun vain kerran kuukaudessa, ja se on aina keskiviikkona klo 13.30. Itselläni on arkisin säännöllinen työaika, joten en pääse ikinä itse pysäkille hakemaan tilaustani, ja tilausten kotiuttaminen on vaatinut välillä avunpyytöä muutamaltakin kaverilta, että on saatu lihat tuohon aikaan pysäkiltä kotiin ja pakkaseen. Kaveri sitten vinkkasi toisesta raakaruokia toimittavasta firmasta, joka tekee kotitoimituksia myös Turkuun ja myös arki-iltoina. Lempimuonasta löytyi äkkiseltään muutamat meidän vakitilauksen kulmakivistä, kuten kymmenen kilon laatikot broilerinsydäntä ja kauloja. Sielä oli kuitenkin myös yksi iso puute: kokonaiset ruokaeläimet. Niitä ei ollut valikoimassa ollenkaan, ja niitäkin meillä pyritään syöttämään vähintään se 1-2 kertaa viikossa.

"Onhan tämä kokonaan Lystille?"
Nyt kuitenkin näyttää siltä, että siihenkin kohtaan palapeliä löytyi uusi hyvin sopiva palanen: Kuopiolainen IceMice. He eivät kyllä aja kylmäautolla Turkuun, mutta ensimmäinen tilaus reissasi sieltä jo sujuvasti Matkahuollon kautta tänne. Toki tällöin hintoihin tulee päälle rahtikustannukset, mutta etenkin isommissa erissä hinnat tuntuvat olevan sen verran kilpailukykyiset, että tilaaminen kannattaa silti. Etenkin kun listoilta löytyy sellaisia tuotteita, mitä kaikkialla ei ole. Nytkin mukaan tilaukseen lähti hiirien ja tipujen ohella kaninpinkkejä, ja ensikerralla saadaan toivottavasti myös viiriäistä. Lempimuonan testaaminen voikin vähän lykkääntyä, sillä IceMicella on tilaustuotelistalla muunmuassa ankanjauhelihaa, viiriäisen kokolihaa ja kyyhkysenjauhelihaa joista osa lähtee testiin heti kun Jasmin tekee seuraavan pakastetilauksen. Kaikkea ei harmi kyllä pääse testaamaan heti, kun jauhelihoissa toimituserät ovat kymmenenkiloa ja meillä on vain yksi pakastin - selvä puute monieläintaloudessa.

"Mistä tämä aukeaa?"
Lysti on ainakin hyvin tykästynyt konseptiin, jossa kotiin tulee kylmälaukullinen hiiriä. Vaikka laukku oli kuinka kiinni ja hiiret pusseissa, kyllä neiti selvästi bongasi, mitä laukussa on, kun tuli heti sen ympärille pyörimään ja kerjäämään. Tai sitten se on oppinut yhdistämään pakastetoimitukset herkkuihin. Ensimmäinen tilaus kun tosiaan maksettiin eilen ja kotiutettiin tänään. Eli ainakin sen kohdalla homma pelasi erittäin nopeasti ja sujuvasti.

Testaustunnelmista päästää myös Faunatar blogiyhteistyöhön, joka on nyt vuoden hiljaiselon jälkeen taas aktivoitumassa. Mekin saimme sieltä taas uuden testituotteen, joka esitellään blogin puolella toivottavasti piakkoin - sen kohdalla homma on vähän lykkääntynyt, kun paketti tuli meille sillä viikolla kun Snurre lähti. Niin siihen ei sitten jaksanut heti tarttua, mutta nyt testitiimi on päässyt tutustumaan uuteen riippariinsa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti