sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Kuluseuranta 2018: maaliskuu

Kevättä kohti mennään kovaa vauhtia, ja maaliskuukin on nyt pantu pakettiin. Maaliskuussa isoimmaksi kulueräksi nousi taas eläinlääkäri, tälläkertaa etenkin hammashuoltojuttujen myötä. Niistä seurasi myös muutamia lääkehankintoja, joiden lisäksi laskin Huiskun ja Lystin ADV-testauksen tähän kategoriaan, vaikka testi otettiinkin helmikuun puolella Valentine-näyttelyssä. Testi ei olisi ollut lemmikkifreteille mitenkään välttämätön, mutta halusin silti ilmoittaa tytöt mukaan testattaviin, sillä vaikkei Suomesta ole testattu vielä yhtään ADV-positiivista frettiä, meillekin tuli viime vuonna Huisku Saksasta. Kummatkin tytöt testattiin negatiivisiksi, eli kumpikaan ei ole kyseisen viruksen kantaja.


Eläinlääkärijuttujen lisäksi täytettiin taas pakastinta, sekä uusittiin hieman perustarvikkeita. Meillä kun osa aiemmin hankituista tarvikkeista on jäänyt jo jokin aika sitten pieniksi lauman kasvun myötä, niin pienimmät kissankupit ja juomapullot eivät enää aja samalla tavalla asiaansa. Simple Solution kanisterikin päätyi taas hankintalistalle, osin siksi, että pääsiäisen kunniaksi sain sen kahdenkymmenen prosentin alennuksella, mutta vielä enemmän siksi, että helmikuussa hankittu kanisteri on huvennut jo mystisesti. Joitakin kymppejä käytettiin myös Justiinan lisäämiseen pariin suomalaiseen rekisteriin. Tyttö kun oli jo rekisteröity Viroon, mutta jotta sen sirunumero on johtaisi helposti minuun ja tyttö olisi nopeasti palautettavissa kotiinsa, jos se karkaisi ja päätyisi eläinhoitolalle, haluan että se löytyy myös Turvasiru.comista sekä Suomen Frettiliiton rekisteristä.

Ensikuun osalta selvitään toivottavasti taas vähän kevyemmillä kustannuksilla. Äsken laitetut näyttelyilmot ja lähettämistä odottava Zooplus-tilaus kuitenkin huolehtivat, että yli satasen mennään joka tapauksessa.  


Maaliskuu

Näädille:

Ruuat & namit:
Feline Renal -lisäravinne 15,99€
Kuivattu lammassuikale 80g 1,15€
Kuivattu ankkafilee 1kg 10€
kassillinen rottia (11 aikuista + pinkkejä) yht. 11,67€
broilerin sydän 10kg 39€
broilerin kaula 10kg 24€
broilerin palaliha 5,1kg 22,95€
Vauhti-Raksun tilauksesta lahjakorteilla -50€

Eläinlääkäri & lääkintä:
Itsyn, Esterin ja Justiinan hammastarkitukset (sis. Itsyn röntgen & verikokeet ja Justiinan hampaanpoisto) yht. 356€
Ditrim Duplo -antibiootti 11,28€
Metacam -kipulääke 11,61€
ADV-testaus (Lysti & Huisku) 30,00€

Tarpeelliset tarvikkeet:
juomapullo 320ml 2,99€
0,9l teräsruokakuppi *2 yht. 7,98€
Simple Solution -kanisteri 4 litraa 23,92€

Lelut, pedit & muu ekstra:

Näyttely- ja yhdistyskulut:

Lemmikkien hankinta:
Justiinan Turvasiru-rekisteröinti 20,00€
Justiinan rekisteröinti Suomen Frettiliiton rekisteriin 10,00€

YHT. 548,09€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti