sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Tuplasynttärit: Huisku 1v & Justiina 5v

Tänään meillä juhlistetaan tuplasynttäreitä. Tällä päivämäärällä Huisku täyttää vuoden ja Justiina viisi vuotta. Taival näiden kahden tytön kanssa on ollut hyvin erilainen: Huiskun kanssa tähän aikaan vuosi sitten jännättiin ihan kympillä, kun synnytys iltapäivästä käynnistyi ja monen kuukauden odotuksen jälkeen alkoi vihdoin selvitä, voisiko sielä olla se meidän tuleva suklaatyttö. Ja silloin Huiskun kanssa itkettiin myös ensimmäiset itkut, kun sain kuulla Akiran synnyttäneen kaksi tyttöä, ja alkoi näyttää siltä, että meille todella on tulossa pentu. Justiinan kanssa taas yhteinen taival alkoi vasta tämän vuoden alusta, ja sen alkutaival on valottunut minulle enemmän kuvissa ja kertomuksissa. Sen kohdalla onkin ollut hyvin jännä katsella neidin nuoruuskuvia: meidän valkoinen tummasilmäinen kaunotar kun oli vielä Huiskun ikäisenä mustasoopeli rouni mitti.

Synttäriaamun yhteisposeeraus
Kaikkein ihaninta tässä synttäriparivaljakossa on kuitenkin se kuinka neideistä on tullut parhaat kaverukset. Huisku oli meillä ensimmäinen jonka Justiina hyväksyi täysin, ja yhä sen lempparinukkumakaveri. Huisku ja Justiina myös leikkivät yhdessä ja putsaavat toistensa korvat. Toivottavasti nämä kaksi saavatkin ikäerostaan huolimatta viettää vielä monet yhteissynttärit.

Justiinan muodonmuutos. Ylempi kuva: Johanna Levistö
Paljon onnea Gaia vom Spreewald "Huisku" 1-vuotispäivänäsi ja Bullberg Geisha "Justiina" viisivuotispäivänäsi! Ja paljon onnea myös kaikille sisaruksille, jos joku sisarusten palveluskuntaan kuuluva tämän huomaa!

Huisku vähän vajaa vuosi sitten. Kuva: Mandy Schuhmacher

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti