perjantai 6. huhtikuuta 2018

Lippuarvonta Eläinystäväni -messuille

Hain ja sain bloggaajapassia parin viikon päästä järjestettäville Eläinystäväni messuille, ja sen myötä sain arvottavaksi myös kaksi lippua teille lukijoille. Vaikka tiedänkin että moni teistä näkisi arvonnan syyksi mieluummin sen, että meillä olisi taas oma ständi ja näädät messissä. Onhan noita karvaotuksia kivempi bongailla paikalta kuin vain seurata emännän blogikommentaaria. Mutta on sielä kuitenkin useamman lajisia otuksia ilman meitäkin, vaikka toki minustakin kaikki tapahtumat olisivat aina kivempia jos ne olisi höystetty myös parilla näädällä.Mutta homma toimii siis seuraavasti: kummatkin liput arvotaan samalle ihmiselle, eli voittajia valitaan yksi. Kaikki voivat osallistua 1-3 arvalla. Arvontalippuja saa seuraavasti:

1) Kommentoimalla tähän alle sähköpostiosoitteensa ja halutessaan jotain kommenttia blogista tai mitä haluaa messuilla nähdä.

2) Kommentoimalla millä nimellä blogia seuraa.

3) Kommentoimalla näätien instagramiin ilmestyvään kilpailukuvaan.

Arvonta suoritetaan 15.4., ja liput lähetetään sähköisessä muodossa voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Arpaonnea kaikille!

Pörröiset kissat kuuluvat ehdottomasti osaksi messuohjelmaa. Kuva: Messukeskuksen kuvapankki
Omat messutärpit ovat vielä työn alla, etenkin kun tällä kertaa pääsemme Hankkijan KevätHulinoiden myötä paikalle vain sunnuntaina. Mutta sen verran olen jo ehtinyt ohjelmaan perehtyä, että aion koettaa ehtiä ainakin bongata Sepän Sirkuskoirat, jotka esiintyvät sunnuntaina klo 13.00-13.30. Sitä ennen ohjelmassa on muunmuassa Oppimisen Olympialaiset kana vs. koira klo 12.00-12.30 samassa paikassa Royal Canin areenalla.

Ständipuolella ehdottomasti poikettaviin pisteisiin kuuluvat ainakin Norjalainen metsäkissa ry:n ständi 2f68 sekä Puuilon osasto 3m11.

Herppiharrastajien ständillä sanotaan olevan matelijoita ja sammakkoeläimiä. Toivottavasti sielä pääsisi bongaamaan myös nuolimyrkkysammakoita. Kuva: Messukeskuksen kuvapankki

Jotenkin kyllä epäilen, että en saa sivuja jostain syystä näyttämään kaikkia osallistuvia firmoja ja yhdistyksiä, sillä en saa ohjelmakalenterissa näkymään esimerkiksi Suomen herppiharrastajia, joiden mainittiin muualla sivustossa olevan tulossa, ja joiden tiedän kysyneen Jussiakin mukaan messuilemaan. Olen siis luottavaisilla mielillä sen suhteen, että tarjonta on laajempi, mitä ennakkovilkaisu antaa ymmärtää.

Ja meinasi ihan unohtua! Samaan aikaan Eläinystäni -messujen kanssa järjestetään myös Lapsimessut, Hupicon ja Outlet -messut, joihin pääsee samalla lipulla! Sieltä puolelta meillä on suunnitteilla bongata ainakin Jussin kummipoika vanhempineen.

31 kommenttia:

 1. Koitetaan jos onni olisi myötä:D messuilla kävisin nääpille katsomassa jotain kivaa synttäreidensä kunniaksi♡ ja tutustumassa liskoihin yms mikäli siellä semmoisia kavereita on.

  Tanja_korhonen@hotmail.fi
  Tahmatassu nimellä seuraillaan😉

  VastaaPoista
 2. Mukana myös 😁 Messut sattuu samalle viikonlopulle kuin hiirinäyttely vantaalla, joten olisin jo valmiiksi nurkilla, ja olisi kiva päästä messuilemaan kerramkin ihan muuten vain eikä näytteilleasettajan roolissa xD

  kasperi.karppinen@outlook.com
  Ja kassu nimellä taidan seurailla :DD

  VastaaPoista
 3. Kiva ois taas tulla monipuolisille messuille!
  T. hessutyttö@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. messuille pitkästä aikaa olisi kiva lähteä
  tiina.huovinen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Kaikki kissajutut ja messutarjoukset kiinnostavat erityisesti :)!
  inkkarih@hotmail.com
  Ja seuraan nimellä inka!

  VastaaPoista
 6. Olisi mukava päästä vaimon ja 3-vuotiaan tyttären kanssa päästä katsomaan kaikenkarvaisia) =)

  ilpo.ristimaki@gmail.com
  Seurataan nimellä Ilpo Ristimäki

  VastaaPoista
 7. Tyttöni odottaa messuja jo kovasti ja olisi mahtavaa jos näitä ihania pörröisiä eläinystäviä pääsisi silittämään, koska kotona meillä ei allergioiden vuoksi ole lemmikkejä. Viime vuoden messut olivat huippu juttu!
  Blogia seurailen nimellä Mervi
  Eli kolmella arvalla mukana arvonnassa!:)
  mervi.ristimaki@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Kissat kiinnostavat <3 Seuraan nimellä Sanna.
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Eläimiä ylipäätään menossa katsomaan lapsen kanssa :) kihti9@yahoo.com

  VastaaPoista
 10. Eläimiä katsomaan :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa :) Lemmikkien kirjo ja mahdolliset tarjoukset kiinnostavat messuilla.
  kookoshillo(a)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa ollaan! En ole aikaisemmin näillä messuilla käynyt, joten ei sen kummempia odotuksia ole. Kaikki eläimiin liittyvä on aina kivaa!
  henke@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. Olisipa kiva päästä perheen kanssa messuille! :) sähköposti on milzu0@gmail.com ja seuraan blogiasi nimellä Milzu, instaankin ehdin jo käydä kommentoimassa (_millamarianna) :D

  VastaaPoista
 14. Haluan nähdä eläimiä ja lapsimessujen tarjonnan :) sari.lamminpaa (a) gmail.com

  VastaaPoista
 15. Messut kiinnostavat kovastikin! Meiltä löytyy kotoa kisu, mutta eläimet kiinnostavat yleensäkin. 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Hyviä messutarjouksia lähtisin katsastamaan. Mukaan kahdella arvalla, seuraan Bloggerin kautta Siinatar-nimellä.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Erityisesti messuille vetää messutarjoukset, mutta herppiharrastelijana myös kaikki matelijapuolen jutut 😍 Blogia seuraan nimellä Jonna ja sähköposti on flkanit(at)hotmail.com ^_^

  VastaaPoista
 18. Olisi mahtavaa päästä messuille, kotona 12 viikkoinen koiranpentu! :)
  suvi__93@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Camilla10. huhtikuuta 2018 klo 12.14
  Iloista yhdessäoloa ja mielenpainuvia hetkiä ollaan menossa messuille hakemaan koko perheen voimin! :) Messut ovat sopiva paikka meidänkin värikkäälle erikoisjoukolle, joka pohtii sopivaa lemmikkiä allergiaperheelle.

  Blogia seuraan nimellä Camilla
  ilonaviliina@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kaikki eläimet kiinnostavat tasapuolisesti :)
  ruskarouva85@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Yhdellä arvalla mukana. Messuille on kiva mennä katselemaan kaikkia eläimiä, usein siellä tapaa ihan uusia tuttavuuksia.
  annu.liina78@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Seuraan blogiasi ihan tylsästi omalla nimelläni Google-tilin kautta. Tosin aktiivisempi olen seuraamaan facen puolella, jossa asetuksiin muutin vuosi-pari sitten, että Mihailin ja kumppaneiden postaukset näkyy aina ekana feedissä :D Nyt pitää varmaan mennä vielä heittämään instakin seurantaan!

  liisa . jarvinen (@) gmail . com

  VastaaPoista
 24. Blogiasi ja facebookkia seurailen aktiivisesti :) Messuilla ehdoton suosikki osastoni on kissat <3 Sähköpostiosoitteeni on: lucyniina@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Facebookin kautta käyn aina välillä lukaisemassa mitä teidän laumalle kuuluu, vaikka asutaankin ihan ”naapurissa” :) Kerrankin koko viikonloppu vapaata, joten mattimyöhäisenä osallistun kahden lipun arvontaan messuviikonlopulle! Wilma.melina.p@gmail.com :)

  VastaaPoista
 26. Kolmella arvalla mukana, jos vielä ehtii :D Sanna P -nicillä seurailen. Messuille olisi kiva mennä oman pojan kanssa katselemaan kaikenkarvaisia ja karvattomiakin eläimiä ^_^

  kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Yhdellä arvalla mukana. Tyttäreni haluaisi kovasti päästä näkemään eläimiä :)

  oona-chan_81@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana todellakin! Olisi todella kiva päästä tuonne juttelemaan ammattilaisten kanssa vähän vaikeammista kissoista :)
  nummelasanna@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Mukana, yksi arpa! Kaikki eläimet kiinnostavat erityisesti :)

  cherries_jubilee@live.fi

  VastaaPoista
 30. Yhdellä arvalla mukaan. Odotan messuilta hyvää tunnelmaa ja tarjouksia.
  marianposti ät wippies.com

  VastaaPoista
 31. Liput on nyt arvottu. Arvonnan voittajaksi tuli Jonna/rock.n.rolli, joka osallistui kisaan sekä blogin että instagramin puolella! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistumisesta!

  VastaaPoista