keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Kevään tulevia näätäpäiviä

Nyt on kevään kunniaksi sovittu taas vähän esittelyjuttuja. Tämän ja ensikuun aikana tehdään meidän porukalla kolmen paikkakunnan kiertue hieman vaihtelevilla kokoonpanoilla. Frettineidit bongaa jokaisesta sovitusta kohteesta, Hankkijan tapahtumaan lähtee täydennystä herppihuoneen puolelta ja Pirkkalassa porukan jatkoksi liittyy Miikkis.


21.4. Hankkijan KevätHulinat, Turku (Jonkankatu 3) klo 10-15
Meidän porukasta mukana fretit, käärmeitä, tulisalamanteri ja hämähäkkejä. Paikalla myös paljon muuta eläinaiheista ohjelmaa, kuten Wilma-haisunäätä, kaneja, intialaisia juoksuankkoja, pentuleikkikoulu & koirien pallomeri... Muuta ohjelmaa myös esimerkiksi Turun sirkus. Tapahtuma löytyy myös facebookista.

12.5. Faunatar Pirkkala, klo 12-16
Perinteistä näätäpäiväilyä, ja koska tiedän että pari kuitenkin kysyy, niin tänne lähtee juu Miikkiskin tyttöjen lisäksi. Se kun tulee kumminkin mukaan reissuun kun tää on samalla mummulareissu. Niin päätettiin ottaa se sit liikkeellekin, vaikka herra onkin saanut osittaisen vapautuksen näistä edustushommista.

19.5. Animal House, Hämeenlinna, klo 11-15
Tyttöjen show! Eli frettimäistä menoa kaikkien kuuden tytön voimin. Lajikirjon sijaan keskitytään täällä fretti(tyttö)kirjoon halipumpulasta duracellpupuun. Ja katsotaan jos saadaan mukaan vaikka vielä pari vierailevaa tähteä...

Eli mikäli jokin paikkakunnista kolahtaa, niin päivää vain kalenteriin ja tervetuloa moikkaamaan!


2 kommenttia:

  1. Pirkkalan pitää laittaa muistiin kalenteriin, jos sattuu onnistumaan piipahdus 😊

    VastaaPoista
  2. Hankkijan keväthulinat kuulostaa hauskalta. :D

    VastaaPoista