maanantai 2. huhtikuuta 2018

Mitella 2v.

Ulkona tuulee ja tuiskuaa lumen pyyhkiessä pois viime päivien kevään merkkejä. Sisällä on kuitenkin pirskeet, kun talouden hepuliprinsessa juhlii 2-vuotispäiviään. Tänään on vedetty putputusrallia aamun jälkeen jo useampaankin otteeseen, kun päivään on mahtunut vaikka mitä jännää, kuten suihkusta lentänyttä vettä, lattialle unohtunut karkkipaperi - ja kunnon painileikit Lystin kanssa. Siitäkin tuli kyllä aika putputukset, kun arvon neitiä muistututettiin taas kerran, ettei kenenkään kanssa saa leikkiä väkisin edes syntymäpäivänä neidin yritettyä ensin lähteä hätyyttämään Justiinaa ja sen jälkeen ottaa erän hammaspainia Jussin jalan kanssa, kun virtaa oli taas enemmän kuin kykyä keskittyä käytössääntöihin. Kun aina ei vain pysty ja muista, vaikka nykyään voidaankin ottaa välillä jo pitkiäkin sylitorkkuja ja ollaan aika halimuppania.


Sillä sellainen tuo meidän päivänsankari on: alati höpöttävä remunäätä, pikkupiranja ja mamman herkkä syliotus. Kaikki samassa kauniissa paketissa.

Hyvää 2-vuotissynttäriä Mitella!

4 kommenttia:

 1. Kovasti onnea!
  Tässähän on päivää vielä jäljellä vaikka kuinka, että teillä lienee tiedossa ainakin yksi uusintakierros ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitella kiittää onnitteluista! Ja eiköhän noita hepuleita tosiaan riitä ihan iltaan asti, kun välillä vähän huilailee :D

   Poista
 2. Heippa! Satuin tuossa lueskelemaan entistä blogiasi, joka pyöri rottien parissa. Siitä innostuneena ajattelin kysyä, onko sulla vielä rottia? Itse olen ajatellut rottien hankkimista, joten... tiedätkö mistä näkee rottakasvattajia. Onko esim. Jotain nettisivua, missä ne lukisi?:)

  Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Meillä ei enää ole rottia. Tällä hetkellä itsellä ei riittäisi aika eikä jaksaminen kahdelle niin älykkäälle ja sosiaaliselle lajille, jotka tykkäävät molemmat olla touhuissa mukana, mutta joiden touhuja ei olisi mahdollista yhdistää. Kyllähän meillä olisi huoneita mihin eristää, mutta en usko että kummatkaan pitäisivät siitä, jos joutuisivat olemaan liikaa sivusta sieltä missä tapahtuu :D

   Viralliset rottakasvattajat löytyvät listattuna Suomen kesyrottayhdistyksen sivuilta osoitteesta http://www.kesyrottayhdistys.fi/kasvattajat/ Lisäksi Suomen kesyrottayhdistyksen facebook -ryhmästä löytyy kiinnitetty julkaisu johon on listattu sekä virallisia että epävirallisia kasvattajia. Rotillahan tuo kasvattajanimihomma menee hyvin eri tavalla kuin freteillä, ja kasvattajanimen saamiseksi jopa edellytään kasvatusnäyttöä. Niinpä rottapuolelta löytyy myös monia aktiivisia kasvattajanimettömiä kasvattajia, joilla on tiivistä yhteistyötä virallisten kasvattajien kanssa ja joilta uskaltaa ihan yhtä hyvin rottalaiset ottaa.

   Onnea rottamusten etsintään!

   Poista