torstai 7. joulukuuta 2017

Luukku 7

Rakas Joulupukki Mummi,

Jouluaatto lähenee, ja silti mami ei ole kiltti! Valittaa taas ylipainosta, potentiaalisista terveysongelmista ja siitä, kuinka painon pitäisi laskea. Tarjoilee tylsiä ruokia, ja ottaa yöksi makuuhuoneeseen, että en pääse varastamaan tytöiltä parhaita paloja. Kuvittele! Pienen viattoman haisunäädän ei anneta edes auttaa itseään ruoka-asioissa, vaikka tarjoilut ovat käyneet kehnonlaisiksi. Jos siis viestini pääsee ohi mamin sensuurin, haluaisin joululahjaksi juustoa. Sen ei tarvitse edes olla sitä savustettua Goudaa, jos nyt edes jotain hyvää saisi. Mamin silmänlumeeksi pakettiin voisi laittaa jotain kuvalihanameja, niiden suhteen mami ei ole yhtä natsi. Hiivin sitten aamulla jääkaapille kysymään niiden parempien namien perään!

-Miikkis

3 kommenttia:

 1. Voi skunkkiraasua! Huomaiskohan kukaan, jos laitan sulle postissa kakkakuulin eli kukkakaalin, joka on koverrettu ontoksi ja täytetty juustolla? Sellasen ihan pienen vaan ...
  P.S. mie pääsin sinne instagrammiinkin katsomaan kuvia - nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se voisi pieniä epäilyksiä herättää, jos Miikkis yhtäkkiä ihastuisi kukkakaaliin, vaikka jotain sellaista ihmettä tässä nyt kovasti toivotaankin :D Kun miekin mielelläni tarjoilisin pojalle herkkuja, mutta kun niitten herkkujen nyt pitäisi muuttua siitä mitä ne ovat olleet.

   Poista