lauantai 30. joulukuuta 2017

Kuluseuranta 2017: Joulukuu

Näin vuoden lähestyessä loppuaan olen selvästi optimistisella tuulella päivittäessäni kuluseurantaa jo  reilu vuorokausi ennen kuukauden loppumista. Minulla on kuitenkin tavoitteena saada huomenna julki koko vuoden yhteenveto, miksi ajattelin laittaa joulukuun pakettiin jo tänään silläkin uhalla, että tässä on vielä monta tuntia aikaa tapahtua vaikka mitä. Tämäkään kuu kun ei ole mennyt ihan nollille eläinlääkäri ja lääkintäkulujen osalta, kun Snurrelle iski se silmätulehdus. Mutta siitä selvittiin kyllä todella vähällä, kun saatiin silmätipat puhelinreseptinä. Raulion kanssa kun oli sovittu, että kokeillaan ensin noilla, ja mennään sitten näyttämään, jos silmä ei ole parissa päivässä parempi. Nyt kun kuitenkin näyttää siltä, että silmä on kovaa vauhtia paranemassa.


Isoin kulukategoria joulukuussa olivatkin joululahjat ja aleshoppailut, kun mie vähän innostuin... Zooplussalta tuli joulupaketteja ja Peten koiramessuviikonlopun alesta kissojen näyttelyhäkki. Samalla kyllä sovittiin Jussin kanssa pienestä kulukuurista ensivuoden alkuun, että ainakaan ennen kesää ei hankittaisi mitään ekstrajuttuja, vaan pysyttäisiin välttämättömyyksissä. Itsellä on kyllä harkinnassa venyttää se koko vuoden mittaiseksi, mutta lisätä siihen se loivennus, että jos vuoden aikana on ihan pakko saada jokin uusi peti/leikkimatto/nukkupussi/muu ihanuus, sen on oltava käsin tehty. Näätienhän kun ei ole varmasti pakko saada mitään tällaista, mutta itse en voi aina vastustaa, kun näen muiden ompelemia ihanuuksia. Ja kun en itse osaa ommella, minä erittäin mielelläni tuen sitä, jos osaa ja viitsii tehdä tuotteita myös muille myyntiin.

Näätien joulupaketeista tuli kyllä myös sen verran kaikkea ihanaa ja tarpeellista, että ihan alkuvuoden osalta minun on todella vaikea nähdä, mitä sellaista oikeasti tarpeellista voisi olla, mitä me tarvitsemme ja mitä nyt ei löydy varastosta. Nyt kun pissa-alustat. siivoustuotteet ja ruuatkin on aika hyvin täydennetty. Ihan nollille ei alkuvuosikaan tule kuitenkaan varmasti menemään, kun eläinlääkärillä pitää käydä ainakin hakemassa hormoni-implantit nuorisolle.

Joulukuu

Näädille:

Ruuat & namit:
Broilerin palaliha 2*400g 4€
Applaws Adult Chicken 400g 3,49€
TubiCAT -lohitahna 3 x 75g yht. 4.99€
Kananameilla täytetty kuusenkoriste 1,85€
Maukas broilerin sisäelinseos 4*500g yht. 6,95€

Eläinlääkäri & lääkintä:
Snurrelle silmätipat silmätulehdukseen 13,74€

Tarpeelliset tarvikkeet:
Trixie Nappy -pissa-alusta 42kpl 10.99€

Lelut, pedit ja muu "ekstra":
Frettien joululahja 25,00€
Kissojen näyttelyhäkki 71,92€
Snurren palkinto 20,00€
Yumi-patteripeti beige 10.99€
Karlie-ikkunapeti harmaa 27.99€

Näyttely- ja yhdistyskulut:
-

Kaloille:
-

Lemmikkien hankinta:
-

Yht. 201,91€Ei kommentteja:

Lähetä kommentti