keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Frettien virtuaalinäyttely: Snurreluokka

Oman muistamattomuuteni vuoksi Snurre jäi viime kuussa järjestetystä frettien virtuaalinäyttelystä pois. Virtuaalinäyttely-postauksessa IlonaK lupasi kuitenkin toimia Snurren tuomarina neidin omassa yhden näädän virtuaalinäyttelyssä. Tässä siis neidin kisakuvat odottamaan tuomarin kommenttia.

Mikäli joku muukin haluaa osallistua tuomarointiin, kommenttikenttä on vapaa.

Ja kuten alkuperäisessäkin virtuaalinäyttelyssä, ilmoitetaan näin ilmoittautumisen yhteydessä toki myös eläimen tiedot. Voidaan sit sopia, että tuomari ei kurki eläimen nimeä ennen arvostelua.

- Luokka johon fretti ilmoitetaan (fretin voi ilmoittaa vain yhteen luokkaan. Poikkeuksena kuitenkin joulukuvaluokka, johon voi osallistua, vaikka fretti olisi ilmoitettu muuhun luokkaan.): Snurre-luokka
- Fretin virallinen nimi: Snurre
- Fretin sukupuoli: naaras
- Fretin syntymäpäivä: 2011
- Fretin turkkimuunnos, väri, kuvio ja värikylläisyys: lk, suklaa, standardi
- Fretin kasvattaja: ei tiedossa
- Fretin omistaja: Susanna Hoffren


Snurren ilmoittautumiset on aina olleet nopeita täyttää, kun tytöstä ei tiedetä kauheasti mitään. Ei juuri muuta, kuin että se on tullut Suomeen Virosta ja se on syntynyt 2011. Tämän johdosta Snurren ja Esterin synttäreitä juhlitaankin aina kesäkuun 8.päivä, jolloin tytöt tulivat meille Skeppsdalin eläinhoitolasta. Koska pitäähän kaikilla joku oma juhlapäivä olla.


 Osallistujan lempparikuva oli se, missä sai lohitahnaa. Siitä olisi voinut ottaa enemmänkin otoksia.

5 kommenttia:

 1. SNURRE, veteran chocolate female.
  EXPRESSION is lovely, beautiful mask and and lovely almond shaped eyes.
  HEAD absolutely lovely and pointy as it should be.
  EARS are prettiest ever seen on e ferret.
  STRUCTURE is just what you'd expect from a veteran female ferret.
  BODY is perfectly shaped.
  TAIL could be just a tiny bit bushier.
  COLOUR is absolutely outstanding, dark overtones on light fur and a pretty reddish brown stripe on stomach running down from neck to bottom.
  FUR has the most excellent quality for a mature lady.
  NAILS are clipped to perfection.

  Snurre is MPFU and LCE. (Most Perfect Ferret in the Universum and Loveliest Ferret on Earth)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset omasta ja Snurren puolesta aivan loistavasta ja sopivan kriittisestä arvostelusta ❤️ Jussikin oli sitä mieltä, että ottaisi siut mielellään joskus arvostelemaan meidät tytöt ihan livenäyttelyynkin, kun selvästit tunnistat supermummuskan sellaisen nähdessäsi 😃

   Poista
 2. Hih, kiitoksia vaan, tämä olikin hyvää harjoitusta, jos miusta tulevaisuudessa (eläkeellä?) tulee näätätuomari.
  Täytyy myöntää, että olen perso näille mummoeläimille, siksi Snurre ja Esteri ovat lemppareita. Nykyinen kämppis on kissa 19 vee, tuli tori.fi:sta melkein kaksi vuotta sitten. Joku näissä tuntuu viehättävän ja olenkin ajatellut "erikoistua" vanhuseläimiin. Tosin toivon, etä kämppiskatti elää vielä monet vuodet, kun on niin mukava (vanha komentelijakääkkä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhuskoissa on kyllä jotain niin spesiaalia <3 Itsekin välillä miettii, että olihan se vähän hullu veto ottaa kaksi taustoiltaan tuntematonta nelivuotiasta kodinvaihtajaa, kun rottien jälkeen toiveena oli nimenomaan pitkäikäisempi lemmikki. Mutta eipä sitä ole tullut valintaansa kaduttua, vaikka nyt Snurren ja Esterin kanssa saadaan yhteistä taivalta vain tämä ehtoopuoli vauhdin hidastumisineen ja kremppoineen. Mutta kun miettii, että sillä hinnalla on saanut tutustua juuri näihin kahteen, niin se on sen arvoista ja enemmänkin.

   Että vaikka pentujenkin touhuja ja kasvua on ihana seurata, niin kyllä meillä on varmasti jatkossakin sijaa myös vanhemmille kodinvaihtajille, jos sopiva tyyppi tulee vastaan. Frettien kohdalla niitä ei onneksi liiku niin paljon kuin kodittomia ja kotia vaihtamaan joutuvia kissoja.

   Poista