sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Frettien virtuaalinäyttely: Snurreluokan palkintokuvat

Näyttelyn järjestäjästä johtuvista syistä virtuaalisen Snurre-näyttelyn kunniakirjan ja palkinnon kanssa vähän kesti, mutta tänään saatiin nekin viimein kuntoon. Itse kun en ollut tajunnut hoitaa näitä etukäteen, mutta kun Mari Facebookissa kyseli, mitä Snurre voitti, kyllähän sitä heti tajusi, että kyllä neidin sijoituksilla pitää palkintokin saada. Siinä sitten hetki asiasta neuvoteltiin näyttelytiimin (=Jussin) kanssa, ja palkinnoksi päätettiin hankkia AnSa:n valmistama Unituubi ja lohitahnaa.

Kuvauksissa kävi kyllä siinäkin pieni takapakki, kun Jussi huomasi järkkärin akun loppuneen ja jouduttiin kuvaamaan kännykällä, mutta ainakin on nyt jotkin kuvat. Toinen onnistui värien puolesta paremmin, ja toisessa näkyy Unituubi. Silti tulos ei ole ehkä parasta, mihin voisi olettaa päästävän nelihenkisellä kuvaustiimillä. Mutta toisaalta, ehkä se vaatii vain enemmän treeniä. Sarianna jo ainakin ilmoitti, että tietää kuka hoitaa pentujen kuvaukset, niin ehkä sitä treeniä on lähivuosina tiedossa muutenkin kuin omien kanssa. Omien kanssa hommaa lähdetään hiomaan enempi ensivuonna, kun olen vihdoin päättänyt alkaa tekemään itsekin tuttavuutta järkkärin kanssa.

Mutta vaikka näyttelyn järjestelyissä oli pieniä puutteita ja kankeutta, näyttelyn päätähdestä ei voi onneksi sanoa samaa, ja tuomarikin oli kerrassaan loistava.

2 kommenttia:

  1. No kerrassaan hienot palkintogaala-kuvat! Etenkin tuo viimeinen, jossa voittajamummolla on topakka asento ja ilme.
    Vaikka emme ole tavanneet livenä, uskallan silti lähettää Snurrelle kymmenen kunnon rapsutusta ja kaksi muiskua :)

    VastaaPoista