Pikaisia kuulumisia

sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

Tämän viikon jälkimmäinen puolisko meni taas aika haipakkaa. Meillä oli vierailevana tähtenä Hattaran siskontyttö Pinky. Poikkesimme Hämeenlinnassa ja luovutimme sen reissun yhteydessä loput kolme kääpiörottavauvoista. Hämeenlinnan reissulla poikkesimme myös yhdessä pop-up hääpukuoutletissa, josta ei tullut lähdettyä kotiin tyhjin käsin. Järkkäilimme myös pakastimia kun rottien jyväsekoituksesta löytyi kärsäkkäitä, ja koko säkki piti saada mahtumaan pakkaseen.  

Pinky tutustumassa kasvihuoneeseen

Muksujen lähdöstä tuli pitkästä aikaa todella haikea olo. En tiedä vaikuttiko siinä enemmän se, että mineistä kukaan ei jäänyt tällä kertaa kotiin, vai se että tämä oli kokonaisuudessaan ihan tajuttoman hauska poikue, täynnä uteliaita ja reippaita rottalapsia. Haikeutta on kyllä vähän vähentänyt se, kun on saanut jo muutamia kuulumisia minien uusista kodeista, ja kehuja siitä kuinka reippaita, uteliaita ja kontaktia ottavia poikaset ovat. Sitä ei tarvitse siis juurikaan jännittää, miten minit tulevat pärjäämään uusissa kodeissaan. 

Välillä käytiin sylissä moikkailemassa

Hääpuvun suhteen päätin luopua siitä perinteestä, ettei sulhanen saisi nähdä pukua ennen häitä, ja otin Jussin makutuomariksi ja sovitusavuksi outlettiin. Olin jo etukäteen rajannut, että tässä kuussa saan katsoa max 150€ rekkejä. Outletissa morsiuspuvut kun oli jaettu hinnan mukaan, ja rekit lähtivät 50 eurosta ja niitä olisi ollut aina 700 euroon asti. Oma suosikki löytyi 100 euron rekistä, ja lähti mukaan, vaikka minulle on tulossa Tampereelta myös yksi 20 euron kirppislöytö, jonka päädyin halvan hinnan myötä ostamaan sovittamatta. Pääsiäisenä pääseekin tekemään lopullisen valinnan näiden kahden välillä, ja toinen pääsee sitten jatkamaan heti matkaansa. Jos valinta osuu morsiuspukuoutletista tulleeseen, pitää sitten seuraavaksi etsiä joku joka osaa lyhentää puvun. Jussi meinasi parissa kohtaa pyörtyä, kun erehtyi katsomaan osassa mekkoja näkyviä alkuperäisiä hintoja. Tuo omakin mekko on ollut myynnissä hintaan 799€. Siinä kohtaa Jussia ei harmittanut enää yhtään niin paljoa, että hän joutui heräämään lauantaina aikaisemmin tämän takia.

Sitten mentiin taas nopeammin kuin kamera ehti tarkentaa

Parille seuraavalle viikolle onkin sitten sovittuna työvuoroja kaikille päiville kun klinikka on auki, jonka lisäksi siskonperhe on tulossa pääsiäiseksi hääkylttityöpajaan. Ennen sitä pitääkin käydä täydentämässä vähän askartelutarvikevalikoimaa. Jussi kyllä jo mietti, että eikö kylttejä voisi vain tulostaa printterillä ja laminoida. Hän oli selvästi ajatellut tiivistää homman vartin urakaksi, jonka jälkeen loppuaika voitaisiin keskittyä lautapelien pelaamiseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI