Bunkkerimylläystä

keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Tänään saatiin toteutettua bunkkerissa yksi mylläys, joka on ollut minulla haaveissa jo pidempään. Vaakamalliset Herptek-muoviterraariot koottiin hyllyjen päältä omaksi tornikseen, jonka myötä Zola ja Selena siirtyivät itseni kannalta huomattavasti paremmalle katselu- ja hoitokorkeudelle. Samalla ne muodostavat huomattavasti fiksumman näköisen kokonaisuuden noin, sillä ne olivat aina vähän turhan leveitä normihyllyihin. 

Tämmöinen siitä nurkkauksesta tuli <3

Terratorni edestä (johdot pitää vetää vielä järkevämmin...)

Toki tämän myötä meillä on nyt pakastin keskellä lattiaa, ja kaikki muutkin kamat vähän vinksin vonksin, eli bunkkerissa vallitsee taas kotoisa projektikaaos, kunnes keksin uudet paikat liikkeelle lähteneille tavaroille plus niille merivesitavaroille, joille ei ollut vielä olemassakaan paikkaa kun tämä viimeisin mylläyskierros alkoi. 

Nämä kaksi olivat aiemmin noiden takana näkyvien viljisterrojen päällä

Niinkuin näin, mutta tuon yhden sijaan näitä oli tuossa päällä kaksi

Selenan terraario oli tuolla hyllyn päällä, joka ei Jussista ollut yhtään niin pahan kuin minusta

Kunnollisia ennen kuvia ei taaskaan ole, sillä olin ehtinyt jo noin projektin puoliväliin kun ne tulivat ensimmäistä kertaa mieleeni. Ellen sitten löydä jotain käyttistä arkistojen aarteista. 

Tornin neljästä terraariosta kaksi on tällä hetkellä käytössä ja kaksi tyhjillään. Torni on alunperin hankittu Jussin pytikkaprojektia varten, joten voi olla, että ainakin toiseen tyhjistä terroista muuttaa joskus kuningaspyton koiras. Asia ei ole kuitenkaan ajankohtainen juuri nyt. 

Tämä loppukaaos jäi sitten toiseen päivään

 
Mauno ei ole nyt ihan varma tästä

Kevyiden muoviterraarioiden alla on pyörällinen vesivanerilevy, jotta torni on konaisuudessaan helppo rullata pois sulaketaulun edestä silloin kun jonkun muun kuin Jussin pitää yltää sulakkeisiin.  

Zola (joka ei kelpaa Rutulle iltapalaksi) palaamassa terraarioonsa

2 kommenttia:

  1. Oispa meilläkin omat lemmikit niin kuin Maunolla ja Rutulla...
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Mikään ei ole kiehtovampaa kuin seurailla omia lemmikkejä, ja niiden hoitaminen on todella monipuolista puuhaa, johon liittyy vaikka mitä! Joskus täytyy esimerkiksi hakea eläviä torakoita torakkalaatikosta. Hurjan kiehtovaa! -Mauno

      Ja pah! Ihan tyhmää koko touhu. Sit palvelusväki vain nysvää niiden lootien kanssa ja unohtaa että kissoilla olisi iltapala aika. Ja sit kun noi "lemmikit" syö vielä ihan tyhmiä ruokia, niin niiden kuppeja ei voi edes käydä henkensä pitimiksi tyhjentämässä, eivätkä ne itekään oikein näytä tai tuoksu kissanruualta, saati että niitä saisi syödä. Uskokaa pois, ilman omia lemmikkejä on parempi! -Ruttu

      Poista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI