keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Minuutteja jouluaattoon

Olen ensikertaa aatonaattoiltaa omassa kodissani. Yleensä olen tähän aikaan aina jo äidilläni. Tämän joulun päätin kuitenkin viettää Jussin kanssa, mikä on tuonut muutoksia aikatauluun. Tänä vuonna kun aattona on tarkoitus ehtiä sekä Jussin vanhemmille että äitini luo. Se tietää aikatauluttamista ja rutiinien rikkoutumista, mutta tuntuu tällähetkellä oikealta ratkaisulta.
Täällä on tullut nyt siivottua koko päivä. On sitten kivempi Mikon käydä ruokkimassa kalat ja itse palata lomailemaan joulunvietosta kotiutuessa. Kaloja lukuunottamatta oma lauma lähtee joulurundille ja ne tulevat sekä Jussin vanhemmille että Tampereelle mukaan. Lahjakassin lisäksi nääpille onkin pakattu jo oma hoitolaukku. Nääppien joululahjat odottavat vielä paketointia. Minun kun ei pitänyt ostaa niille mitään, mutta sitten kuulin Stockmannin eläinosaston loppuunmyynnistä. Nyt meillä onkin eläinten pakettien lisäksi varmaan vuoden varastot kissanhiekkaa ja kalanruokaa xD
Kinkkukin on nyt puettu sinappihuntuun niin että se on valmis huomisiin rientoihin. Vähän kyllä jännittää, kuinka hyvin tuo on suolautunut. Tähän mennessä kun on kotiin on ostettu aina valmiiksi suolattu kinkku.

Hyvää joulua kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää joulua teille koko porukalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joulu menikin oikein mukavissa ja rauhallisissa merkeissä Tampereella perheen ja suvun kera. Hauskaa uutta vuotta sinulle! :)

      Poista