lauantai 25. marraskuuta 2017

Frettilauman tiimit

Kirjoittelin eilen yhdestä meidän lauman tiimistä ja sen synnystä. Tänään ajattelin lyhyemmin esitellä myös niitä muita. Jussin kanssa kun olemme leikillämme nimenneet näitä yleisimmin esiintyviä komboja ja seurailleet, missä tilanteissa niitä esiintyy.

Oreo (Esteri + Itsy) Siinä missä Snurre löysi Mitellasta leikkikaverin ja seuraajan itselleen, Esteri tykästyi enemmän Itsyyn. Itsyn rauhallisuus sopi paremmin Esterin luonteeseen. Ihan alkuun pientä nikottelua aiheutti se, että Esterin reviirille oli kehdattu tuoda aikuinen naaras, mutta kun Esteri huomasi mikä Itsy on frettejään, oreo muodostui. Oreon bongaa hyvin usein esimerkiksi riippumatoista nukkumasta. Lisäksi oreo leikkii välillä sopivan hillitysti, esimerkiksi huiskuilla tai näätäpomppimalla


Tuplasuklaa (Snurre + Huisku)  Tuplasuklaa on unikombo. Huisku hakeutuu väsyneenä monesti Snurren viereen nukkumaan. Tuplasuklaa on myös herkkunäätäkombo. Huisku ja Snurre ovat laumasta selvästi eniten ihmisten herkkujen perään, ja yhdistävät välillä voimansa koettaessaan pölliä niitä. Siinä epäonnistuessa tuplasuklaalle kelpaa myös lohitahna.


Junnuskat (Huisku & Lysti) ja Tehotrio (Huisku, Lysti & Mitella) Talouden äksöntiimi. Kun jompikumpi näistä kokoonpanoista aktivoituu, vain katto ja seinät ovat rajana, eikä ulkoillessa nekään. Aktivoitumisen huomaa ohi lentävistä näädistä, tippuvista tavaroista ja joskus epäilyttävästä hiljaisuudesta. Jos tehotrion aktivoitumista seuraa liian nopeasti hiljaisuus, on aina syytä tarkistaa, mitä se on keksinyt.

Tehotrion rakentama hieno nukkupeti houkuttaa muitakin.
Tummat tytöt (Itsy & Lysti) Tämäkin on unikombo. Itsy ja Lysti nukkuvat todella usein keskenään. Tämän kombon bongaa useimmiten pyykkikorista tai häkin yläosasta. Joskus tämä kombo aktivoituu myös leikkimään, mutta Itsy ei usein jaksa niin hurjaa menoa, mitä Lysti rakastaa.


Mummuskat (Snurre & Esteri) Nyt kun Snurrekin on iän myötä rauhoittunut, mummuskat viettävät enemmän aikaa myös keskenään. Mummuskat on yleensä unikombo, vielä painottuneemmin päiväunikombo.


Snurre ja Snurren pentu (Snurre & Mitella) Tämä kombo esiteltiinkin jo eilen. Nykyään tämä on useimmiten unikombo, ja etenkin aamuisin nämä neidit bongaa lähes varmuudella samasta pesästä. Tämä on myös huolenpitokombo, jossa kumpikin katsoo toisensa perään. Vielä vuosi sitten tämä oli myös leikkikombo, mutta nykyään Snurre ei enää juurikaan harrasta painimatseja, vaan keskittyy enemmän tutkimaan valtakuntaansa ja jemmaamaan karkkipapareita, mitä Mitella ei ole ihan täysin oppinut, vaikka se pentuna koitti siinäkin matkia Snurrea.


Saksalaiset (Huisku & Eetu) Tämä tiimi muodostuu käytännössä aina, kun minun ja Sariannan laumat yhdistyvät. Huisku ja Eetu ovat kasvaneet yhdessä, ja vieläkin ne aina nähdessään hakeutuvat toistensa seuraan. Saksalaiset on etenkin leikkikombo, vaikka välillä tuntuu, että ne vain painavat pitkin kämppää ja puhuvat saksaa (etenkin Huisku reagoi moneen asiaan kiroilemalla eli kähisemällä).

Ihan kaikkialle Eetu ei Huiskun seurassakaan pääse

Viimeaikoina on havaittu merkkejä myös Kinder buenon (Esteri + Huisku) noususta, mutta tämä tiimi ei ole vielä kauhean vakiintunut. Tilannetta tarkkaillaan. Ja sit on tietty se ihan lemppariyhdistelmä, kun joskus kaikki ovat yhdessä ja samassa kasassa.  Se on Superjackpot.

Minun täydellinen lottovoitto <3
Välillä tiimejä koitetaan muodostaa myös Mihailin kanssa, mutta Mihail ei ole kiinnostunut olemaan mukana tällaisissa laumahömpötyksissä. Se kyllä antaa tyttöjen välillä nukkua vieressä, syödä samalla kupilla ja touhuilla yhtäaikaa samojen aktivointipelien kanssa, mutta että se tiimiytyisi... Ei onnistu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti