maanantai 27. kesäkuuta 2016

Uusi yhteistyökumppani: LC Graphics webdesign

Kenellekään, joka blogiani seuraa, ei varmasti tule yllätyksenä, että olen itse luontevimmillani työskennellessäni tekstin parissa. Sitä syntyy helposti, ja välillä liikaakin. Blogin ulkoasu taas on ollut enemmän heitteillä. Tilanne on sen suhteen jo kaukana ensimmäisen vuoden "väliaikaisesta" ratkaisusta, mutta myönnän silti innostuneeni, kun huomasin LC Graphicsin yhteistyöhaun. Nyt tilanne on edennyt sen kanssa pisteeseen, jossa minut on valittu uudeksi yhteistyökumppaniksi, ja blogin seuraavat ulkoasut tulevat olemaan Tiinan käsialaa.

Jotta uudesta ulkoasusta saataisiin mahdollisimman hyvä, on meidän laumalle varattu huomiseksi valokuvausaika KuvaHetkestä, jossa kävimme viime syksynä ottamassa perhekuvia Mihailin ja tyttöjen kanssa. Saamme sitten uusia kuvia, joiden pohjalta uusi yhteistyökumppani voi lähteä työskentelemään. Itse odotan lopputulosta jo innolla, sillä aioin antaa tämän suhteen varsin vapaat kädet. Sitä kun on pikkuhiljaa oppinut, että monesti paras lopputulos syntyy, kun ei koeta itse kontrolloida kaikkea.

Toivottavasti tästä lähtee pitempiaikainen ja toimiva yhteinen taival.


4 kommenttia:

 1. Innolla ootellaan uutta ulkoasua! Minäkin aina taistelen ja turhaudun tuon koirablogin ulkoasun kanssa, varsinkin bannerin, mulla kun ei minkäänlaisia editoimisen tai piirtämisen lahjoja ole. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin odotellaan niin innolla, että pitää pian jo kysellä perään :D Yhteistyöblogeja tosin otettiin nyt kerralla neljä, ja itse sain kuvat toimitettua varmaan vasta muiden jälkeen, kun piti odottaa että päästiin kuvaajalle, niin sillä en varmaankaan ole ensimmäinen joka uuden ulkoasun saa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Itsestäkin tämä oli nyt niin hyvä tilaisuus kokeilla, mitä joku sellainen, joka tykkää ulkoasujen kanssa pelata, saisi tämän kanssa aikaiseksi :)

   Poista