perjantai 3. kesäkuuta 2016

Lenkkeilykausi avattu

Kotiin!
Kai se on myönnettävä: Mihailista on tullut pullukka. Viime punnitus oli ikävän silmiä avaava sen suhteen, mihin pojan paino on oikeasti kehittynyt. Onneksi nyt on kuitenkin kesä ja lenkkeilysäät, eli tavoitteena on saada poika kesän aikana sopusuhtaisempaan malliin (taas...).

Mihailin mielestä paras ajankohta ulkoiluun olisi auringon laskettua, mutta koska se ei aina istu omiin aikatauluihin, osa lenkeistä käydään myös päivänvalossa. Ne herättävät kuitenkin pojassa välillä pientä protestia, sillä ulkona on pojan makuun päivällä paitsi liian kirkasta myös turhan hälyisää. Mutta onneksi rappusiakin voi käyttää hyväksi kuntoilussa, ne kun poika nousee hyvinkin vapaaehtoisesti ylös päästääkseen ulko-ovelle - joko omalle tai naapurin sellaiselle. Mihailin mielestä se kun ei voi oikeasti olla niin tarkkaa, kunhan oven sijainti on suunnilleen oikea.

Naapuruston kissat eivät ole ehtineet vielä muodostaa kunnon mielipidettä pojasta, ja ne seurailevatkin monesti lenkkejä turvallisen matkan päästä aidan alta tai muuten suojassa. Niiden on selvästi vaikea saada otetta siitä, miten tuohon omituiseen kävelevään puuhkaan pitäisi suhtautua.

Yksi naapuruston ihmettelijöistä

Tytöt tekevät välillä lenkeillä seuraa Miikkikselle, mutta eivät ikinä molemmat yhtäaikaa - se kun vaatisi vähintään yhden taluttajan lisää sujuakseen hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti