maanantai 14. maaliskuuta 2016

Yhdistystohinoita

Pikkuhiljaa sitä on herännyt kevääseen myös yhdistysasioissa. Kun muiden yhdistysten osalta alkoi sadella kevätkokouskutsuja, sitä tajusi että on aika kutsua koolle myös Suomen lemmikkihaisunäädät ry:n ensimmäinen kevätkokous. Kokouspäivästä on tullut doodletettua hallituksen kesken, ja tänään sain kokouskutsun viimein hallitukselle tarkistettavaksi. Mikäli kukaan ei löydä siitä huomautettavaa, lähtee se jäsenistöllekin alkuviikosta.

Sen myötä on tullut käytyä läpi myös pöytäkirjoja ja yrittänyt miettiä, mitkä kaikki paperit sinne
Tästä se lähti <3
toiminnantarkistajalle pitikään toimittaa. Onneksi niitä ei ole ole kauhean montaa kertynyt, kun yhdistyskin on ollut kasassa vasta puoli vuotta. Jussi on toimittanut selvityksen yhdistyksen tileistä ja Sinnalta sain toimintakertomuksen. Tässä onkin ollut itselläkin vähän oppimisen paikka: oppia delegoimaan ja luottamaan siihen, että yhdistys on ihan oikeasti meidän yhteinen projekti, jossa on mukana monta ihanaa, innostunutta ja osaavaa ihmistä. Että kyseessä ei ole mikään puheenjohtajan sooloprojekti - ja se juuri on hommassa parasta.

Sitten kun saa loputkin paperit liikkeelle voi keskittyä odottamaan kokousta. Ja odottamaan sitä, että näkee taas haisunäätäporukkaa. Turussa kun on lisäkseni vain yksi haisunäätäharrastaja, on aina ihana kun pääsee liveturisemaan muidenkin kanssa, vaikka muiden kuulumisista pysyy toki ajantasalla facebookin kauttakin. Siinä facebook-ryhmät ja -sivut ovat osoittauneet ihan korvaamattomiksi, vaikka välistä jo kerran facebookin kokonaan hylkäsin. Mutta ei se ole silti sama, kuin puhua ja nauraa kasvokkain ihmisten kanssa, jotka tietävät, mitä elämä näiden otusten kanssa on. Sillä vaikka haisunäädistä pääsee kyllä juttelemaan monien kanssa, on se aina eriasia saada vertaistukea ;)
Kiukku perustamiskokouksessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti