lauantai 26. maaliskuuta 2016

Operaatio lokusti

Lokustien terraario
Sitä aina sanotaan, että ruualla ei saa leikkiä, mutta se ei toivottavasti koske ruuan ottamista lemmikiksi. Itseäni kun lokustit ovat aina viehättäneet enemmän mitä osa Jussin lemmikeistä, vaikka Jussi onkin ostanut lokusteja aina vain ruokaeläimiksi. Torstaina tähän tuli kuitenkin muutos, kun sain Emilialta kaksi ihan omaa aavikkolokustia, jotka ystäväni risti Lotaksi ja Lauraksi. Emilia kun totesi, että aikuiset lokustit ovat kuitenkin niin lyhytikäisiä, ettei hänen parta-agama ja hämähäkit ehdi kuitenkaan syödä niitä kaikkia, mitä hänelle tulleissa purkeissa oli ennenkuin niistä aika jättäisi.
Lotta ja Laura


Jussi lupasi lainata majoitustarpeet uusille otuksilleni, ja niinpä niille laitettiinkin terraario kuntoon vielä samana iltana. Terraksi valikoitui Jussilla tyhjillään ollut pieni Exo-terraario. Valitettavasti muutto joko oli otuksille liikaa, tai otukset kirjaimellisesti elinkaarensa päässä, sillä Lotta löytyi terraariosta kuolleena heti seuraavana aamuna, ja Laura seurasi tänään perästä.

Vielä en ole kuitenkaan lokustien suhteen valmis luovuttamaan, vaan tänään terraarioon haettiin edellistä parempi lamppu, ja Emilia lupasi minulle muutaman lokustin lisää, kun käymme hänen luonaan hakemassa Jussille hyppyhämähäkin. Josko sitä saisi itselle sitten vähän pitkäikäisemmän lyhytaikaisen terraarioasukin omaankin kotiin. Nyt terraario odottaa vielä Jussin asunnolla siirtoa luokseni.

Lokusti terraario uuden valon kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti