lauantai 12. maaliskuuta 2016

Toivomuskaivo

Blogi on ollut tässä kuussa taas hyvin hiljainen, mutta se ei tarkoita, etteikö se olisi ollut ajatuksissa
postausten välilläkin. Siinä heräsi samalla ajatus kysellä teidän lukijoiden ajatuksia blogin sisällön suhteen.

Onko sinulla toiveita tai ideoita blogin sisällön suhteen? Mistä lukisit blogista mieluiten ja millä tyylillä? Vetoavatko maratonriipustukset enemmän, vai lyhyet ja nopealukuiset pikapäivitykset? Kummastakaan tuskin tulette pääsemään eroon, mutta painotuksia voi aina välillä vaihdella ;-)

Onko mielessäsi jokin tietty erikoispostaus, jonka toivoisit tietoiskuksi blogiin tai jokin jatkuva osa-alue eläinten kanssa elämisessä, mikä jää postauksissa mielestäsi liikaa sivuun?  Ideoita saa esittää vapaasti, sillä vaikka tätä ensisijaisesti omaksi ilokseen rustaa, niin lukijoita ilahduttaa aina myös mielellään :-)

Kommenttikenttä on vapaa. Ja kommentteja saa laittaa halutessaan myös sähköpostitse smahof@gmail.com

4 kommenttia:

 1. Mieluiten lyhyitä tekstejä, eikä tämmöisiä leprakirjoituksia niin kuin nykyään :| aiheita mm. Positiivilista, harrastusporukat (sekä skunkit ja fretit), skunkki vs fretti yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, pitääkin laittaa nuo teksti-ideat hautumaan :) Leprakirjoitus ei ole minulle terminä tuttu, viittaako se muuhunkin kuin tekstien pituuteen? Itselle tulee siitä mieleen vain se bakteeritauti ja siihen liittyvät suljetut parantolat.

   Poista
 2. en oo nähny yhtään vlogia vielä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä jännittää vielä ehkä vähän liikaa :D Puhevikani kun ei ole ainakaan edistänyt esiintymiskammostani pääsyä. Mutta ei tämä ehkä mahdoton idea ole joskus tulevaisuudessa, selvisihän sitä jo Ylen suorasta lähetyksestäkin. Siinä tosin oli ammattilaistiimi tukena hoitamassa kuvaamisen ja itseni saattamisen kuvauskuntoon. Kotona pitäisi selvitä kännykkäkameralla ilman mitään editointitaitoja. Tosin ainahan editointia voisi koettaa nakittaa poikaystävälle :)

   Poista