lauantai 20. helmikuuta 2016

Smoothienäätä

Raatorallia seuraavana aamuna Snurrestakin saatiin kuva, jossa sen naama on saaliin kimppuun käymisen jäljiltä punaisilla viiruilla. Hyökkäys tosin kohdistui smoothielasiini, jossa oli mustikkasmoothieta. Snurren on niin kovin vaiketa käsittää, miksi se ei saisi syödä ikinä mitään hyvää. Miksi se aina napataan pois makeilta juomilta, kakuilta sekä majoneeseilta ja miksi se ei ikinä saa pitää yhtään varastamistaan suklaapatukoista.

Elämä on välillä kovin epäreilua, jos sattuu olemaan pieni näätä.2 kommenttia:

 1. Hetken mä olin jo hieman kauhuissani, mutta sen määrä vaan kasvoi kun selvisi että näätä-rukan ei anneta nauttia herkkuja ! Vallan pöyristyttävää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snurren elämästä on kyllä tehty täällä todella ankeaa. Se ei saa elää yhtään niinkuin kunnon suklaanäädän kuuluisi. Ja herkkubannin lisäksi myös kaikki kivat leikit ja leikkipaikat on kielletty: tytön ei sallita tutustua kunnolla edes arkkupakastimeen tai uuniin, vaan heti ollaan nappaamassa kiinni, vaikka toinen vain vähän katsoisi.

   Onneksi Snurre on aika anteeksiantavainen otus, ja kaikesta tästä kiusaamisesta huolimatta se vain pussailee sormia ja on mitä suloisin pikkunäätä <3

   Poista