Odotus jatkuu

tiistai 27. elokuuta 2024

Minusta olisi ihan kauhean kiva päästä kirjoittamaan negatiivisesta sienitestituloksesta. Sitä luksusta meillä ei kuitenkaan vielä ole, vaan odotus jatkuu. Hyvällä tuurilla saamme tuloksia jo tällä viikolla, mutta ensi viikkokaan ei ole mitenkään poissuljettu. Mutta joka tapauksessa odotuksen pitäisi olla jo loppusuoralla. 

Sokrujen siivottu häkki
 

Olin lykännyt eksolan siivousta jo muutamalla viikolla, ja ajatellut, että siivotaan sitten, kun tiedän pitääkö se tehdä biohasard-statuksella, vai uskaltaako likaisia kuivikesäkkejä kuljettaa sisäkautta ja rottatavaroita pestä asunnon sisällä kylpyhuoneessa. Olin jo miettinyt, miten saadaan huone tarvittaessa tyhjennettyä ikkunan kautta, jotta minimoidaan riski kissojen ja frettien altistumisesta. Mutta koska tuloksia ei ole kuulunut (eli negatiivinen tulos on koko ajan todennäköisempi) ja häkit alkoivat olla jo aika likaiset, päätin vain siivota huoneen. Kadun päätöstä todennäköisesti, jos näyte tuleekin vastoin tämän hetkisiä odotuksia posina takaisin. Mutta ainakin nyt huone on huomattavasti freesimpi ja sielä on kivempi olla. 

Pikkupoikien siivottu kämppä

Olen nyt myös sieniahdistuksissani pitänyt rottien käsittelyn tavallista vähäisempänä, että pienentäisin riskiä, että kuljetan mahdollisia itiöitä vaatteissani eksolan ulkopuolelle. Eilen tuli huomattua, että se näkyy etenkin Suppiksen kohdalla, jolla esiintyi taas pientä piippailua nostettaessa. Se oli jo välissä jäänyt sillä kokonaan pois. Eli elämää pitää nyt alkaa normalisoimaan rottien ympärillä, vaikka meillä on yhä pieni riski, että kaikki menee vielä pahemmin uusiksi, jos testitulos tulisikin posina. 

Likkojen linna

Sokrujen osalta sovittiin, että laitetaan tyypeistä ilmoitusta toriin, ja koitetaan etsiä kotia vielä sitä kautta. Mikäli sitäkään kautta ei tärppää ensikuun aikana, neidit jatkavat kodin etsintää kasvattajansa luota käsin. Päätös ei ole ollut helppo, sillä tiedän, että kasvattajan luona on jo valmiiksi aika monta liituria. Mutta huomaan että omaa päätäni keventää, kun hommalla on nyt jokin selkeä deadline. 

Pahkiksen väri on lähtenyt jo selvästi vaalenemaan husky-geenin myötä

Eilen alkoi somekoulutus, ja eilen ja tänään on käyty läpi lähinnä koulutuksen käytännön asioita sekä markkinoinnin hyvää tapaa, ja siihen liittyviä lakeja ja säädöksiä. Ensikuun tunneilla mennään sitten käytännöläheisempiin juttuihin. Koulupäiviä kun on nyt tosiaan kaksi kuukaudessa loppuvuoden ajan. 

Flunssankin suhteen aletaan toivottavasti olla jo voiton puolella, ja Jussi on pysynyt toistaiseksi kokonaan oireettomana. En uskalla vielä koputtaa puuta minkään suhteen, mutta ehkä tämä vielä tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI