Stressikuorman purkua

sunnuntai 11. elokuuta 2024

Pidettiin eilen Jussin kanssa treffipäivä. Käytiin lounaalla Sepen grillin 40-vuotissynttäreillä, joilla sai makkaraperunat puoleen hintaan ja pääsi silittämään ponia. Käytiin sirkuksessa. Ajettiin Funikulaarilla. Mentiin päivälliselliselle Kakolan Ruusuun. Tultiin kotiin nukkumaan pitkät päikkärit, ja syötiin jälkkäriksi Mammuttimarkkinoilta hankittu Ben&Jerry's.Teki ihan hemmetin hyvää pääkopalle. Sirkuksessa sai haukkoa kunnolla henkeään katsellessa akrobaattien taidonnäytteitä kuolemanpöyrässä, liinoilla katonrajassa, trapetsilla ja tangolla. Myönnän että nykyään nautin sirkuksessa huomattavasti enemmän katsellessani ihmisiä, ja sitä miten äärimmilleen he ovat saaneet venytettyä sen, mihin ihmiskeho pystyy. Eläimiä katselee huomattavasti mieluummin ihan toisenlaisissa ympäristöissä, ja nytkin olin iloinen, kun eläinnumeroita oli vain yksi, joskin siinäkin oli vielä yksi liikaa. Etenkin kun se oli vielä hevosnumero, ja mielestäni hevonen lajina sopii ihan erityisen huonosti kiertue-elämään.

Torstainen kuvausmiljöö
Saimme eilen myös kuvalinkin torstaina laumasta otettuihin kuviin. Kuvia on taas suunnilleen miljoona, joten emme saaneet eilen vielä millään päätetyiksi, mitkä 20 kuvista haluamme muokattuina. Tällä kertaa kuvauksiin osallistuivat junnufretit, Löllö, Musti-tegu ja kääpiörotat. Lisäksi otettiin bonuksena vähän valjasmallikuvia Maunon ja Rutun kanssa, ja kävimme ottamassa muutamia kuvia bunkkerissa. Tavoitteena olisi saada näistä paitsi uusi banneri blogiin, tuoreempia kuvia kehyksiin sekä mahdollisesti tauluja eksolaan. Mustikin kuvattiin kasvihuoneella, ja meidän teinimörkö ihastui kurkunkukkiin, joita herra metsästi kasvarin lattianrajasta suurella antaumuksella. 

Sera kasvihuoneella

Ja teinimöröstä puheenollen. Mustin käytös poikasterraariossa on alkanut mennä niin päättömäksi, että sekin on alkanut hieman stressata itseäni. Poika kun sinkoilee terraariota päästä päähän aina nähdessään liikettä, ja ovia avatessa välillä melkein sinkoaa terraariosta lattialle. Pojalle ollaan tekemässä omaa huonetta, mutta nyt kummallakin meistä on sen verran töitä, ettei se tule valmistumaan niin nopeaa tahtia, kuin kokisin että sille on tarve. Joten päätimme nyt kokeilla, pysyisikö Musti sen aikaa kilpikonnien talvikämpässä. Siinä kun tilaa olisi kuitenkin jo muutamia neliöitä enemmän, ja villiintyneen biopohjan myötä virikettä ruuan muodossa yllinkyllin. Lisäksi niin kauan kuin lämmöt sallivat, pitää ottaa poikaa välillä kasvihuoneelle kurkunkukkametsälle. 

Musti <3
Toteutin eilen myös pienen suuren päivityksen, joka minulla on ollut mielessäni pitkään. Päätin vaihtaa myös instagramini pääkieleksi suomen. Tähän asti kaikki päivitykset ovat olleet sielä aina ensin englanniksi. Tämä on vain alkanut tehdä sen, että etenkin väsyneenä tai stressaantuneena en ole jaksanut miettiä kuvatekstejä, vaan olen joko jättänyt kokonaan postaamatta, tai postannut kuvatekstiksi vain kuvassa olevan eläimen nimen. Joten kokeillaan josko siitä saisi tämän uudistuksen myötä rakennettua edes vähän informatiivisemman suomenkielisen eksokanavan hyvin keskinkertaisen englanninkielisen sijaan. 

Kohta pääsee katsomaan, miten pojan eka yö kilpparien talvikämpässä on mennyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI