Sienitulos: negatiivinen

keskiviikko 28. elokuuta 2024

Tämä päivitys jäi sen verran iltaan, ja aivot alkavat olla tämän päivän jäljiltä jo vähän seis, niin meinasin alkuun kirjoittaa, että sienitulos oli positiivinen. Sillä sitähän se oli: sieniviljelystä tuli positiivisin mahdollinen tulos, eli negatiivinen. Viljely ei lähtenyt kasvamaan sientä. Viljely kattoi yleisimmät silsan aiheuttajat mukaanlukien Microsporum canis, Microsporum gypseum, Trichophyton mentagrophytes ja Trichophyton verrucosum. Olin töissä, kun sähköposti saapui, ja kun aloin melkein itkeä helpotuksesta luettuani tuloksen, työkaverit arvasivat heti, mikä sähköposti oli kyseessä. Olen tainnut olla viime viikkoina töissäkin aika pingottunut asian suhteen, vaikka olen parhaani mukaan koittanut olla ajattelematta koko asiaa. 

Mutta nyt voi hengittää taas vähän vapaammin. Pikkupojat pääsevät koteihinsa. Sokrut uskaltaisi luovuttaa eteenpäin, jos niille löytyisi koti. 

Naavan kasvattajan osalta odotetaan vielä tuloksia, mutta koska hänellekään ei ole tullut vielä positiivista, toivotaan että tulos on nega, ja Naavakin pääsisi pian uuteen kotiinsa tänne.

2 kommenttia:

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI