Kesäarvonnan voittaja

maanantai 19. kesäkuuta 2023

Osallistumisaika arvontaan päättyi eilen, ja tänään oli sitten arvontalaulun aika. Meidän karvakaverit joutuivat tänään kuitenkin muihin hommiin, kun Maija Suni kävi kuvaamassa mainosmateriaalia Lavellas-valjaiden markkinointiin. Välttääksemme kohtuuttomat ylityökorvausvaatimukset tai työaikaväännöt, ulkoistimme arvonnan tietokoneelle. Niin paljon kuin tekoäly onkin kehittynyt, uskon että katsotte tulevissa valjaskuvissa mieluummin aitoja malleja, kuin tekoälyn tuotoksia, siinä missä koneet ovat jo kohtuullisen päteviä pyörittämään numeroita. 

Kesämies Juutas

Arvontapostaukseen tulleista vetoomuksista huolimatta rokkimimmit laskettiin mukaan vain yhtenä (sori tästä tytöt!) ja Hattara jäävättiin arvontahommista, ettei neiti mene merkitsemään Sitruunan arpalipuketta. 

Näillä säädöillä yksittäisiä osallistujia saatiin 23kpl, joista arpaonni suosi random.orgin toimesta viimeisimpänä mukaan ehtinyttä Tanjaa Demeterin ja Hermeksen kanssa. Onnittelut voittajalle tätä kautta! Ihmeotuksesta ollaan sinuun yhteydessä palkinnon postittamiseen liittyvissä kysymyksissä!

Kiitos kaikille osallistujille!

1 kommentti:

  1. Hih, ainaski meillä oli hyvä yritys 😹 Onnea voittajalle!
    - Rokkimimmit -

    VastaaPoista

 
BLOG TEMPLATE BY MAIJA SUNI