perjantai 6. joulukuuta 2019

Valohoitoon

Kaikkien jouluvalmistelujen keskellä täällä on valmisteltu jotain muutakin, nimittäin matkaa. Alle vuorokauden päästä kone nousee Helsinki-Vantaalta, ja ohjelmassa on viikko valoa, lepoa ja ruokaa all-inclusive meiningillä hotellin buffet-pöydistä Tunisiassa. Tämä on itselleni ensimmäinen all-inclusive -loma, mutta tähän saumaan se kuulostaa juuri passelin passiiviselta. Aktiivilomien vuoro tulee sitten taas toisella kertaa.

Mami ei voi oikeasti lähteä näin pienellä laukulla. Mihin tässä muka sopii kissat?
Jussi jää taas kotiin hoitamaan laumaa, ja saa tänne porukan jatkoksi Sariannan jengistä Hauerin, Mowglin, Eetun, Ruutin. Linan ja Oton, joille on nyt yöllä tullut laitettua omia loosejaan. Isompi jengeistä saa perimmäisen näätähuoneen. Oton oli alkuun tarkoitus saada tukikohdakseen kevytaitaus makuuhuoneeseen, mutta suunnitelma saattaa mennä uusiksi, mikäli uutuudenviehätys Maunon uudesta riippumatosta ei karise nopeaan. Jussi on ihanasti luvannut myös käydä ensiviikolla hakemassa Black friday -kanalaatikkoni Koirien Liharingin Turun kierrokselta, ja käyttää Mihailin Porvoossa Linnunmäellä, kun saatiin sille viimein varattua aika maksan ultraukseen torstaille.

Perimmäinen näätähuone on toiminut ennenkin lomahotellina
Kevytaitauksen kanssa ei ole ennen ollut tätä ongelmaa...
Jotta urakka ei kävisi ihan kohtuuttomaksi töiden ohella, Jussille on taas tilattu avuksi Helena Petpalvelusta, joka käy tälläkertaa päivittäin auttamassa siivoilussa ja muissa hoitotoimenpiteissä. Neljätoista frettiä kun saa taatusti aikaiseksi mayhemin lyhyessäkin ajassa.

Joulukalenteri on ajastettu jo valmiiksi lomaviikolle, eli se tulee pyörimään blogissa reissusta huolimatta säntillisesti. 

3 kommenttia:

  1. On Jussilla urakkaa, mutta älä sitä liikaa stressaa vaan nauti täysillä lomasta!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa reissua sinulle! Unohda pimeys ja arjen kiireet. rentoudu oikein kunnolla. Jussille tsemppiä eläimelliseen viikkoon!

    VastaaPoista
  3. Oikein hyvää lomaa. Nauti auringosta ja rentoutumisesta!

    VastaaPoista