lauantai 2. kesäkuuta 2018

Malika Ferrets Online Show

Koska leikkimielinen kisaaminen on hauskaa, pitäähän sitä välillä valloittaa myös uusia showtantereita. Joitain kuukausia sitten meidät neidit lähtivät mukaan kisaamaan brittivetoisessa Malika Ferrets Online Show -virtuaalinäyttelyssä. Näyttelyssä oli todella pitkä osallistumisaika, joten tyttöjenkin kisakuvat taidettiin lähettää jo yli 15 viikkoa sitten. Viime kuun lopulla tulivat sitten tulokset, ja huomasin samalla että minulla oli tullut luokkien kanssa pieni virhe: Mitella oli vahingossa mennyt sekä kuviollisiin että kaneli/suklaa luokkaan (mikä olisi varmaan pitänyt jo hoksata luokan cc-lyhenteestä...). Jälkimmäisen osalta minulla ei ole kyllä enää mitään mielikuvaa, oliko minun pitänyt ilmoittaa alunperin Mitella kuviollisiin ja pastelleihin, vai Huisku angoraan ja suklaaseen, mutta eiväppä ne ilmohinnat olleet euroakaan per luokka, että eipä se niin haittaa, että nyt kävi näin. Yllättäen Mitellaa ei kuitenkaan palkittu hienona kanelina.

Veteraanirouvalla on poseerauskin hallussa
Huisku vähän lässähti. Mutta kun kerta pedillä kuvattiin...
Justiina näyttää kanssa nuoremmille kuinka ollaan kärppänä palkintokuvissa
Tarviiko mittien näkyä, jos oon vaan söpö?!
Tällä kertaa näyttelystä ei tullut samanlaista kirjallista arviota kuin viime vuotisesta virtuaalinäyttelystä, vaan eläimistä vain valittiin parhaat. Parhaille oli toki luvassa ruusukkeita, jotka postimaksuja vastaan lähetettiin tänne Suomeenkin. Alkuun näyttelyn oli tarkoitus olla vain Brittien sisäinen juuri postikuluista johtuen, mutta osallistumisoikeutta laajennettiin sillä edellytyksellä että merentakaiset hoitavat itse mahdolliset postikulut. Onneksi ne ovat ihan eri luokkaa ulkomailta Suomeen kuin toisinpäin.

Meille tulikin näyttelystä komea rivi kakkossijoja, kun neljä neideistä päätti hankkia yhteensopivat ruusukkeet. Meidän tiimi nappasikin kakkossijat luokissa veteraaninaaraat (Esteri), angoranaaraat (Huisku), silver/dew naaraat (Justiina) ja kuviolliset naaraat (Mitella). Justiinakin aloitti näyttely-uransa meillä heti ruusukesijalta. Ja Jussi on taas onnellinen kun hänen lempipampulansa sijoitettiin. Joskus näemmän kannattaa lähteä merta edemmäs kalaan - tai ruusukejahtiin. 

Varsinaisen näyttelydebyyttinsä Justiina on tekemässä parin viikon päästä Tammerissa. Odotan sitä ihan mielenkiinnolla, sillä toki virtuaalinäyttely on aina enemmän leikkiä kuin sellainen näyttely, jossa tuomari pääsee oikeasti kunnolla tutkimaan eläimen läpi. Täytyy vain toivoa, ettei neidillä olisi sitten näyttelypäivänä taas rupia niskassa.


Esterin kisakuvat: Huiskun kisakuvat: 


 Itsyn kisakuvat:Justiinan kisakuvat: Lystin kisakuvat:


 Mitellan kisakuvat:


2 kommenttia:

 1. Kyllä oisivat kaikki saaneet ekasijat ja isot punaiset ruusukkeet miulta! Ainakin mummosarjalaiset olisivat.
  Vähän nauratti, kun nuoriso näytti kieltä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoriso ottaa nää näyttelyjutut juuri niin vakavasti :D Kyllä ne punaisetkin ruusukkeet kieltämättä ihan hyviltä näyttivät, joten katsotaan jos napattaisiin ne sitten syksyllä. Malika ferrets kun vähän lupaili toista tällaista virtuaalinäyttelyä loppuvuoteen.

   Poista