perjantai 2. syyskuuta 2016

Kuluseuranta 2016: elokuun yhteenveto

Näätäilyhistoriani toistaiseksi kallein kuukausi on nyt takana. Tonnin raja ei ihan paukahtanut rikki, mutta lähellä käytiin. Esterin eläinlääkärilaskut ja Mitellan tulo siihen liittyvine kuluineen (pennusta maksettu hinta, rokotukset, sirutus + sirun rekisteröinti) olivat ehdottomasti ne isoimmat paukut. Joskaan näiden ei voi sanoa tulleen täysin yllätyksenä: Esterin kulmuri on ollut tarkkailussa jo jonkin aikaa, ja erilaiset hammasongelmat ovat hyvin yleisiä 5+ vuotiailla freteillä. Ja vaikka Mitellan tulo tuli yllätyksenä, meille oli kuitenkin mietitty jotain pentua tälle vuodelle. Kyllä ne silti pienituloisen arjessa tuntuivat, mutta onneksi äiti tuntee tyttärensä, ja synttärilahjana osallistui Esterin eläinlääkärilaskuihin. Arveli että se on minulle kuitenkin tällähetkellä se isoin juttu <3

Normiarjesta poikkeavia menoja toi myös Miikkiksen sulattamana pakastin. Onneksi se oli jo syöty melko tyhjäksi, mutta sen osalta tuli samalla nollattua tilanne: enää sielä ei ole jemmassa mitään vanhoja ruokia kellekään. Joitain uusia jemmoja on kyllä jo saatu, kun saatiin muun muassa todella halvalla seitsemän paketillista pakasteötököitä kaloille.

Yhden pienen sortumisenkin kyllä tein. KesäPiknikistä tytöille tuli yksi uusi peti. Sen lisäksi tarvikekategoriaan on laskettu Mitellan sirun rekisteröiminen Turvasiru-palveluun, kun en keksinyt sille osuvampaakaan kategoriaa.

Elokuu

 Ruokakustannukset
-ötökät: 10,00€
-lihat: 25,65€
-kuiva-/purkkiruuat:-
-kasvikset: 5,00€
-namit: -
-lisäravinteet:-
-fisuille: 10,00€

Hygieniakulut
-kissanhiekka: -
-talouspaperi:-
-siivoustuotteet: 13,90€

Eläinlääkäri/lääkintäkulut: 466,28€

Tarvikkeet
-nääpille: 30,00€
-kaloille:-

Lelut: -

Näyttelyt
-bensakulut:-
-arvat:-
-ilmoittautumismaksut: 40€

Eläimet: 320€

Yht. 920,83€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti