keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Hallimiittailua Raisiossa

Oma frettiviikko lähti tiistaina käyntiin hallimiitillä Doxx-areenalla Raisiossa. Kasperin ja Sariannan kanssa on pentumiittailtu Mitellan tulosta asti, ja nyt he ehdottivat, josko vuokrattaisiin pentumiittiä ajatellen agilityhalli, että näädät saisivat enemmän juoksutilaa. Ja niin sitten tehtiinkin. Itseltä lähtivät mukaan kaikki tytöt, mutta Miikkis jäi tälläkertaa kotiin, kun se on saanut nyt viime aikoina kotonakin aika hyvän annostuksen riekkuvia frettejä (Mitellalla oli etenkin ennen Itsyn tuloa kova yritys saada Miikkiksestä painikaveri...).

Ihan kommelluksitta se ei kuitenkaan mennyt, kun hallilla on remontti käynnissä. Sen ei olisi pitänyt vaikuttaa meihin mitenkään, kun oli ilta-aika ja olimme ison hallin puolella. Mutta koska kyseessä ovat fretit, ei mennyt aikaakaan kun Otto keksi miten vaihtaa hallia ja livahtaa pikkuhallista työmaa-alueen puolelle. Halliajasta osa kuluikin sitten pojan etsimiseen, kun päälukua tarkistaessa todettiin, että yksi on nyt teillä tietämättömillä. Ja koska mitä isot edellä, sitä pienet perässä, Oton löytymisen jälkeen Ruut vielä toisti isoveljensä seikkailun. Onneksi helmikuiseen näyttelyyn mennessä hallissa on taas kaikki seinät paikoillaan, vaikka kyllä nytkin molemmat karkurit onneksi löytyivät, eikä kumpikaan onnistunut telomaan itseään. 

Kasperi oli myös toivonut, että puolueeton alue auttaisi häntä yhdistämään uuden tulokkaan laumaansa, mutta Kluu ampui aika napakasti ne toiveet alas. Niinpä mummuska tulee jatkossakin asumaan frettihuoneen ulkopuolella. Omasta laumasta taas Esteri oli hallin tutkittuaan sitä mieltä, ettei sieltä löytynyt mitään omaa riipparia mielenkiintoisempaa, ja se palasi sitten siihen. Snurre ja Itsy suorittivat tahoillaan varovaista hallitutkimusta, ja Mitella painoi ympäri hallia milloin kenenkin kanssa - vaatien silti vielä kotiin päästyä päästä normaalille iltalenkilleen. Välillä tuon pennun kanssa tuntuu, ettei sille riittäisi edes tehdashalli ja maratoonari lenkittäjänä. 

Kotimatkalla kaikki omat tytöt nukkuivat hetken jo samassa riipparissakin. Snurre kyllä koitti ensin komentaa Itsyä siitä pois, mutta kun Itsy ei lähtenyt, jäivät ne siihen silti kumpikin Mitellan eri puolille nukkumaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti