perjantai 6. marraskuuta 2015

Messuja edeltävä yö

Auto starttaa kohti messuhallia kuuden tunnin päästä, eli nyt olisi varmaan parempi olla jo nukkumassa. Silti sitä huomaa kirjoittelevansa blogiin, kun viime kerrasta on taas hujahtanut viikko messuja jännätessä. H-hetken lähestyessä maha on täynnä perhosia ja auto on pakattu täyteen messuilla tarvittavaa tavaraa pentuaitauksesta jakkaroihin ja vilteistä erilaisiin haisunäädille sopiviin ruokiin. Niistä saa sitten koottua messuloosille mallilautasen, joka antaa jotain kuvaa siitä, mitä kaikkea haisunäädälle voi syöttää. Moni kun turvautuu yhä pelkkään kissanruokaan, mikä johtaa sitten herkästi pahaan ylipainoon ja muihin terveysongelmiin.

Aiemmin viikolla miua on messujen tiimoilta haastateltu myös Helsingin sanomiin ja Me Naisten verkkolehteen haisunäädistä. Helsingin Sanomien juttu ilmestyikin tänään Nyt-liitteessä, ja Me Naisten juttu tulee ulos viikonloppuna. Helsingin Sanomien juttu ylitti uutiskynnyksen myös radiossa, ja pätkä on kuunneltavissa Radio SuomiPopin sivuilla.

Tänään varmistui myös se että Suomen lemmikkihaisunäädät ry:n Vihdin osastokin pääsee lauantaiksi messuille, eli huomenna (tai melkeimpä tänään...) Miikkiksen kanssa karvapäärynoitä edustaa Mörkö, Hipsu, PikkuKarhu ja Kiukku. Saadaan siis paikalle hyvä värisuora. Mikäli siis tahtoo nähdä monta haisulia, kannattaa messupäiväksi valita lauantai ;) Sunnuntaina on sitten tiedossa vähän hiljaisempi päivä, vaikka kyllä meidät bongaa paikalta myös silloin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti