torstai 19. marraskuuta 2015

Kysymyspostaus, osa: kysymyksiä kehiin

Minun piti tänään aloittaa esittelysarja Jussin laumasta, mutta nukahdin. Niinpä sarjan avaava sammakkopostaus jää myöhemmäksi, ja päästän tänään teidät vastaamaan blogin tulevasta sisällöstä esittämällä kysymyksiä tulevaa vastauspostausta varten. Kysymysten aihe on yhtä vapaa kuin bloginkin, ja niitä kerätään kommenttiosioon 30.11. asti.

Mitä siis olet aina (tai juuri tällähetkellä äkillisen uteliaisuuden iskiessä) halunnut tietää meidän laumasta, puitteista, suunnitelmista tms. ? :)


3 kommenttia:

 1. Tuo seuraava postaus tätä vähän valottaakin haisunäätien osalta, mutta miten onnistuu tuollaiset laumojen yhdistelyt? Aiempien postausten perusteella voi siis frettitalouteen tuoda hoitolaisia, mutta millaiset reviirihommat niillä on, ettei tule tappeluita? Vai ovatko fretit niin sosiaalisia etteivät rähise, vai niin välinpitämättömiä muista, etteivät viitsi rähistä (vai jotain muuta)?

  Ja sitten käärmeisiin liittyen. Näätäeläimet eivät ilmeisesti ota käärmeitä kovin suurena uhkana, jos käärme on terraariossa? Tiedätkö eivätkö ne hoksaa, että siellä on käärme, vai tietävätkö, ettei siitä ole vaaraa, kun on lasi välissä? Entäs sitten jos joku käärme karkaisi?

  Terveisin ihan uusi lukija. TrioMiuMausta ohjauduin lemmikkimessujen jälkeen, ihan uteliaisuudesta. En olisi ikinä arvannut, että haisunäätiä on lemmikkeinä. Freteistä sentään tiesin :D

  VastaaPoista
 2. Kommelluksia?
  Minkä eläimen haluaisit seuraavaksi?
  Paljon mihail painaa? (:D)
  Oletko saanut uusia kavereita frettien kautta?
  Miten frettinäyttelyissä toimitaan?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kysymyksistä, vastauspostauksen kirjoittaminen on nyt alkanut! Kysymyksiä saa toki mielellään laittaa tulemaan vielä lisääkin :-)

  VastaaPoista