maanantai 2. marraskuuta 2015

Liebster award

"Liebster awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster award annetaan blogaajalta blogaajalle."

Sain haasteen Viimaisa-blogia pitävältä Pinjalta. Kiitos siitä hänelle! Seuraavien haastaminen menee kyllä vaikeaksi, sillä haaste on jo ehtinyt kiertää melko monet seuraamani blogit, ja veikkaampa ettei kukaan nyt sentään uusinta kierrosta halua ;) ...mutta ehkä sitä muutaman keksii :)Säännöt:
1. Kiitä sinut nimennyttä blogaajaa ja linkitä hänen bloginsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Libster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä nimetyille.


1. Kerro kolme positiivista asiaa sinusta

Outo huumorintaju, uteliaisuus, kyky heittäytyä uusiin tilanteisiin ilman että päällepäin näkyy kuinka paniikissa oikeasti olen ;)


2. Nimeä viisi suosikkielokuvaasi

Paistetut vihreät tomaatit
Mamma mia!
Oopperan kummitus
Sicko
Titanic

3. Mikä on suosikkikuvasi lemmikistäsi?

Snurre poseeraa <34. Saat olla yhden päivän jokin eläin. Mikä eläin olisit ja miksi?

Päivä lepakkona voisi olla aika hieno kokemus: saisi paitsi lentää, myös kokeilla kaikuluotaamista!


5. Millainen on unelmakotisi?

Pieni omakotitalo rehevällä melko luonnontilaisella pihalla. Sellaisella, jossa kasvaa ketokukkia houkuttelemassa perhosia, ja on mahdollisesti lampi sammakkovieraineen. Tulisijoja saisi olla mielellään useampia, ja saunatilojen yhteydessä olisi ihana olla amme. Karvaotuksille saisi olla tukikohdaksi oma huone (lähinnä siksi että saisin täyttää sen kaikenlaisilla kiipeilypuilla, putkilla yms. välittämättä siitä miten ne sopivat sisustukseen tai mahtuuko niiden keskellä ihminen menemään), mistä olisi vapaa pääsy ulkotarhaan (sekä koko muuhun asuntoon). Eläinhuoneen ulkopuolella huonekaluja ja tavaraa olisi sen verran, mitä arjessa käyttää. Sellainen josta löytyisi hyvät tilat myös poikaystävän herpeille ja mahdollisesti viherhuone isolla paludaariolla.


6. Mikä on lempivuodenaikasi ja miksi?

Ehdottomasti kesä, sillä olen krooninen vilukissa, eikä työnkuva mahdollista talviunille vetäytymistä kera haisunäädän. Kesällä tarkenee joskus jopa ilman villasukkia ja voi nauttia päivänvaloa iltamyöhään asti.


7. Seuraatko jotain tv-sarjoja?

Joku on yleensä aina käynnissä. Tällähetkellä Jussin kanssa tulee katsottua Kylmää Rinkiä dvd-boksilta. Sitä edeltäneet ovat muistaakseni olleet Alfred J. Kwak ja Dexter. Tv:stä suoraan ei tule katsottua mitään, eikä omassa asunnossa ole ollut tv:tä digiboksipakon jälkeen.


8. Kahvi vai tee?

Näistä kahdesta teetä pystyn juomaan, mikäli sosiaalinen tilanne vaatii valitsemaan jomman kumman (ja joskus hyvin harvoin myös muuten). Kahvi menee vain jälkiruuissa, kuten jäätelössä ja jäädykkeissä. Normaaliarkeen näiden sijaan kuuluu kyllä ennemmin kaakao, vesi tai colajuomat.  


9. Millainen lemmikkisi olisi ihmisenä?

Mihail olisi se hieman eristäytyneen oloinen ylipainoon taipuvainen naapurinsetä, joka tuntee olonsa aina hieman vaivautuneeksi, jos joku uusi naapuri menee puhuttelemaan häntä pihalla. Se joka pälyilee kaikkia uusia hieman alta lipan, mutta muuttuu ihan eri tyypiksi sen koulukaverin kanssa, jonka kanssa on jaettu ilot ja surut viimeiset kolmekymmentä vuotta - ja joka tajuaa sanomattakin, että ilojen ja surujen jakamiseen ei kuulu se, että isäntä jakaisi omista oluistaan tai eväistään - rajansa sentään ystävyydelläkin!


10. Mikä on elämässäsi parasta tällä hetkellä?

Oma lauma <3 Miikkis, tytöt ja Jussi. 


11. Mitä tulee ensimmäisenä mieleen sanasta talvi?

Kylmyys. Ihmiselle, joka luopuu villasukistaan lyhyeksi hetkeksi elokuussa, talvi on hyyyvin pitkä ja kylmä ajanjakso. Satunnaisesti saatan innostua ensilumesta ja heittäytyä tekemään lumienkelinkin, mutta se innostus menee yleensä ohi - ihan liian paljon ennen kevättä.Laitan haasteen seuraaville blogeille:

...karvaperhe!
Purkkaa tukassa
Doctor Moreau's Laboratory (...lisähaasteena siulle rakas päivitellä useammin ;))
Tieni kohti omaa kotia ja minimalismia
...loput seitsemän paikkaa jätetään lukijoiden täytettäväksi, jos joku haluaa haastaa itsensä ;)Kysymykseni haastetuille:

1. Milloin olet ensikertaa haaveillut jostain lemmikistä?
2. Toteutuiko se haave?
3. Jos sinun olisi muutettava vuodeksi ulkomaille, minne lähtisit?
4. Minkä koet eniten hidastavan itseäsi matkalla kohti haaveitasi?
5. Missä haluaisit olla vuoden päästä tästä hetkestä?
6. Mitä sinä kaikkein eniten haluaisit saavuttaa lemmikeihin liittyen?
7. Onko lasisi puoliksi tyhjä, puoliksi täysi vai kokonaan lattialla (kiitos lemmikkien)?
8. Mikäli voisit muuttaa minkä tahansa yhden asian menneisyydestäsi, käyttäisitkö mahdollisuuden hyväksesi?
9. Mikä eläinpersoona on tehnyt sinuun suurimman vaikutuksen?
10. Mitä ilman Suomi olisi parempi paikka asua?
11. Mikä bloggaamisessa ärsyttää sinua eniten? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti