torstai 2. heinäkuuta 2015

Takaisin työn touhussa

Kesäkuu meni ja sen myötä kesälomakin loppui. Maanantaina oli paluu arkeen ja takaisin työpöydän ääreen. Tämä viikko onkin mennyt töissä uutta tietokonejärjestelmää opetellen, se kun vaihtui juuri silloin kun itse jäin lomalle. Nyt siihen on onneksi alkanut tulla jo jotain tolkkua.

Kesäloman viimeistä viikkoa juhlistin heppaleirillä Luomajärven hevoskievarissa Ikaalisissa. Paikka oli todella idyllinen, ravintolassa oli loistavaa ruokaa ja mallassaunan edessä olevalta paljulta aukesi laidunmaisema. Hevosen selässä ensimmäisenä päivänä kyllä vähän jännitti: edellisestä heppaleiristä kun on kaksikymmentä vuotta, enkä ollut koskaan aikaisemmin ollut suomenhevosen kokoisen hevosen selässä. Mutta kyllä se jännitys siitä sitten laukesi, vaikka lähdimmekin jo heti ensimmäisenä päivänä maastoon. Leiriseura oli myös oikein passeli: meitä oli leirillä vain kolme, joten molempien kanssa ehti hyvin jutella ja puhuttavaa riitti. Miikkis ja tytöt olivat miun leirini ajan Jussin vahdittavina kotona.

Leiriltä paluun jälkeen ehti vielä kotiutua muutaman päivän ja käydä katsastamassa keskiaikaiset markkinat. Tälläkertaa sielä tuli jopa shoppailtua, kun sorruin hankkimaan tytöille tuliaisiksi kaninnahan pesävällyiksi. Itselle taas piti ostaa hattu, kun aurinko yllätti iloisesti paistamalla kauniisti, mutta suoraan päähän. Itse kun rakastan aurinkoa, mutta palan hyvin herkästi ja tulen nopeasti huonovointiseksi, mikäli uskaltauduin nauttimaan siitä liian huonosti suojattuna. Kesähattu onkin ollut jo pitkään hankintalistalla, kun en ole muka löytänyt mitään kyllin kivaa. Tuolla oli sitten kerrankin motivaatio kohdallaan etsiä ;-)

Loppuloman ja tämän viikon aikana kirppispinotkin ovat taas kasvaneet. Tälläkertaa kävin kyllä hakemassa niihin pyöränperäkärryllä täydennystä myös kaverin pinoista, kun kaveri halusi tavaroistaan eroon ja minä taas rakastan kirppistelyä. Niin nyt on sitten taas hyvä satsi kasassa parin viikon päästä alkavalle myyntijaksolle, kun vain saisi vielä hintalaput haettua ja pääsisi hinnoittelemaan. Kummasti kirppareilta ostaminen on kuitenkin jäänyt kohdallani viimeisen parin vuoden aikana aika minimiin opiskeluaikoihin verrattuna. Usein pelkkä tavaroiden katselu ja hypistely riittää kirpputorifiilikseen pääsemiseen ;-)
Miun leiriheppa Osku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti