sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Siivoushaasteita

Eilen otin härkää sarvista ja järjestin asunnon pala kerrallaan kuntoon. Aloitin ottamalla kuvan järjesteltävästä kohteesta, ja kuvasin sen lopuksi uudestaan. Idea kuvaamiseen lähti siitä, että Jussilla oli samaan aikaan käynnissä sama projekti omassa asunnossaan. Niin kuvat toimivat sitten vertaistukena ja kannustimena, eli postasimme ennen ja jälkeen kuvia toisillemme sitä mukaan kun järjestely eteni. Mihinkään yksittäiseen palaan ei mennyt juurikaan aikaa, mutta taukoineen urakkaan upposi koko päivä. Vapaapäivänä urakkaa kun sai tauottaa mielinmäärin hyvällä lukemisella, pihalla poikkeamalla ja jäätelöllä. Kämpän siistiytymisen ohessa tulikin luettua yksi romaani, jota olin odottanut kirjastosta lähes pari kuukautta. Oli taas ihana loikoilla viltillä takapihalla hyvän kirjan kanssa ja nauttia lämmöstä <3

Kuvia katsoessa tuli väkisinkin se olo, että sohva ja keittiö ovat asunnossani ne kriittisimmät pisteet. Muissa kuvissa ero ennen ja jälkeen kuvilla ei ole yhtään niin dramaattinen, vaikka niiden järjestelyyn meni suunnilleen sama aika. Oli kanssa jännä huomata, ettei asuntoa järjestellessä tullut vastaan yhtään tavaraa, jonka looginen paikka olisi tuntunut olevan kirppiskassissa. Eli tässä on taidettu saavuttaa taas joksikin aikaa tunne siitä, että asunnossa on vain ne tavarat mitä tällähetkellä kaipaa.


  
Bongaa kuvasta fretti ;-)

2 kommenttia:

  1. Mistä toi ruskea "pinnahylly" on? Tahtoooo...

    VastaaPoista
  2. Kyseessä on Böknäsin karusellihylly, eli tämä http://www.boknas.fi/?sivu=detail&id=BOK-4-02-kr-- Itse tuli hankittua tuo Böknäsin liikkeestä Turusta. Omani ehdin valitettavasti juuri myydä :-D Aivan ihan hylly kyllä, jota himoitsin itse vuosia. Itsellä ei kuitenkaan enää riittänyt siihen täytettä, vaikka siinä oli kirjojen ohella kaikki leffani, cd:ni ja vähän sekalaista :-)

    VastaaPoista