sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Pikapäivitys

Kuluneen viikon kuulumisia on voinut käydä jo vähän kurkkimassa facebookin ja instagramin puolella, mutta koetan ehtiä tehdä ensiviikolla ihan kunnon postauksiakin tänne blogiin. Joko tähän viikkoon palaten tai ihan uusista jutuista. Nyt vain olen ollut vuoroon liian kiireinen menojen ja kesästä nauttimisen välillä, että en ole ehtinyt ottaa kunnolla aikaa istua alas koneelle ja päivittää blogia. Sen sijaan sitä on muun muassa ulkoiltu näätien kanssa, siivottu näätähuone perusteellisesti, pidetty yksi näätäpäivä, vietetty aikaa lauman mummolassa ja katseltu kuvia ehkä tulevasta seitsemännestä prinsessasta. Brittiemo kun synnytti perjantaina seitsemän pentua, joista kaksi oli tyttöjä. Tänään sitten täytin kotiselvityslomakkeen britteihin päin, ja nyt jäädään odottamaan millainen pikkuneidistä kasvaa. Tytön kasvattaja kun ei vahvista mitään pentuvarauksia ennenkuin pennut ovat ainakin neliviikkoisia.

"Tavoittelemanne bloggaaja lojuu juuri nyt ruohikolla kuvaten perhosia"
Ensiviikollekin on tiedossa jo monenlaista eläimellistä ohjelmaa. Huomenna haetaan eläintenruuille toinen pakastin ja lähdetään Helsinkiin katsomaan minun ehkä tulevaa kuningasboaa. Tähän asti olen viimeiset pari vuotta mantrannut että en tarvitse omia matelijoita kun Jussilla on niitä huoneellinen, mutta en voi silti kieltää, että en olisi jo jonkin aikaa kuumeillut että matelijahuoneesta löytyisi myös jokin normivärinen isompi käärmes. Niin tästä neidistä nyt ehkä tulee sitten se minun käärmeeni. Tiistaina meille pitäisi saapua IceMicesta viime kertaista selvästi isompi kuorma täynnä uusia makututtavuuksia näädille, jonka lisäksi myös torstaina lähdetään hakemaan toisaalta kymmenen kilon lihakuormaa. Ja lauantaina taas frettipäiväillään, tälläkertaa Hämeenlinnan AnimalHousessa.

Näädät on silti saatu hyvin väsytettyä
Ja jotta näätämäisyydet eivät loppuisi ensiviikkoonkaan, tulin tällä viikolla lyöneeksi lukkoon yhden frettipäivän vielä kesäkuun puolellekin. Kaveri esitti minulle sen suhteen sellaisen tarjouksen, josta en yksinkertaisesti voinut kieltäytyä. Joten 9.6. meidät bongaa hänen työpaikaltaan Vantaalta Koivukylän Faunattaresta.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva kun kävit moikkaamaassa <3 Vaikkei siinä vielä kauheasti ehtinytkään höpistä, kun meidät oli piiritetty :D

      Poista