perjantai 18. toukokuuta 2018

Kolmoissynttärit

Eilen meidän näätälässä startattiin kolmen päivän bileputki, kun kolme laumasta juhlii synttäreitään peräkkäisinä päivinä. Eilen Mihail täytti 5 vuotta, tänään on vuorossa Itsyn 3-vuotisjuhlat ja huomenna juhlitaan Lystin 1-vuotissynttäreitä (mistään ei huomaa, miksi näädillä puhutaan pentukaudesta...). Juhlat huipentuvatkin huomenna Hämeenlinnassa, jossa olemme pitämässä frettipäivää klo 11-15. Vaikka Miikkis ei nyt lähdekään reissuun mukaan, ehkä siltä reissulta pitää koettaa keksiä näädille jotain pientä synttärilahjaa. Pöytä on ainakin ollut nyt komeasti katettuna, kun tänäänkin neidit saivat aamupalaksi hiiriä ja Miikkis koirien pihvitikkuja. 

Meidän synttärinäädät <3
Näiden juhlien myötä onkin juhlittu kaikki meidän näätäosaston tunnetut synttärit. Esterin kohdalla syntymäaika kun tiedetään vain vuoden tarkkuudella, neitiä juhlitaan aina 8.6., jolloin se muutti meille Snurren kanssa. Siitä tulee ensikuussa täyteen kolme vuotta. Meidän lauman seitsemännen prinsessan synttäreitä saatetaan juhlia ensivuonna 11.5., mutta koska Britteihin syntyi vain kaksi naarasta siihen pentueeseen, jota Sarianna on sillä silmällä katsellut, ihan vielä ei uskalla hehkuttaa. Etenkin kun toinen syntyneistä naaraista on todennäköisesti jäämässä kasvattajalle itselleen. Mutta on siis mahdollista, että meidän seitsemäs prinsessa on syntynyt. 

Tänään alkaa myös herppihuoneen uudelleen järjestely, jotta Alman terraario saadaan sovitettua sinne maanantaina. Alman muuttoa on valmisteltu myös varaamalla töistä pakettiauto maanantaille, sillä ihan niin iso ei Jussin uusi autokaan ole, että Alman terraario olisi mahtunut sinne kokonaisena. Eli ei ehkä maailman railakkainta biletystä, mutta maailman mahtavimmat synttärisankarit kyllä. Ja kunnon frettimäiseen tapaan etenkin Lysti osaa kyllä tehdä bileet pienemmästäkin - onhan herppihuoneen järkkääminenkin parasta ikinä! Ja jos Jussi suinkin antaa, meillä on myös hyvä discovalo viritettäväksi sinne tuomaan sopivaa tunnelmaa. Miikkis puolestaan uskoo remujuhlia enemmän hyviin tarjoiluihin ja tavallista reilumpiin annoskokoihin.

Paljon onnea Mihail. Itsy & Lysti!

4 kommenttia: