maanantai 3. lokakuuta 2016

Tulevia näätäesittelyjä

Syksylle on taas ehditty sopia muutamia esittelytilaisuuksia, eli jos meidän laumaa haluaa bongata, onnistuu se ainakin seuraavasti:

7.10. klo 14-18 Faunatar Skanssi, Turku. Jussi on meidän lauman kanssa paikalla heti kahdesta alkaen ja itse liityn seuraan puoli neljän jälkeen. Paikalla meidän tyttöjen lisäksi muitakin frettejä.

12.-13.11. Lemmikkimessut, Helsingin messukeskus. Suomen lemmikkihaisunäädät ry:llä on taas loosi messuilla. Itse olen mukana menossa molempina päivinä, ja Miikkis edustaa ainakin toisena. Mukana menossa myös muita haisunäätiä, kuten Pirre, Mörkö ja Wilma.

26.11. Faunatar Arabia, Helsinki. Näätäpäiväillään Jonnan työpaikalla, ja mukana on meidän lauman lisäksi ainakin Jonnan frettitytöt Noita ja Tekla, ja haisunäädistä Mihailin siskontyttö Wilma.


Lisäksi pyöritään Varsinais-Suomen frettien miiteissä ja Finnish ferret festivalissa ainakin noiden puikulampien kanssa. Mihailia voi mahdollisesti bongata Karva-Kaverien tapahtumista, jos jossain vaiheessa ehditään mukaan muihinkin kuin laitosvierailuihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti