lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kuluseuranta 2016: maaliskuun yhteenveto

Maaliskuun kuluseurannassa päästiin siihen tilanteeseen, jossa olin arvellut itseni olevan tammikuussa; nääpille oli sen verran hyvin varastoja, ettei niille tarvinnut ostaa juuri mitään. Muutamia ostoksia tuli kyllä silti tehtyä: hakiessani nukkekotiaskartelujuttuja Biltemasta mukaan tarttui Snurrelle toinen vinkulelu ja musta laastipalju likkojen vesileikkeihin tulevaan kesäfrettihuoneeseen. Nämä päätyivätkin ainoiksi eläimiin liittyviksi ostoksiksi, joita tuli maksettua maaliskuussa.

Nyt pakastinta onkin taas tyhjennetty sen verran, että tässä kuussa ei päästä samoihin lukuihin. Kissanhiekkojen ja kalanruokien pitäisi riittää vielä hyvä tovi. Kaloiltakin tosin loppuivat pakasteruuat, eli niillekin tulee varmaan joitain pakastehyönteisiä hankituksi. 

Viime kuussa Mosselta tulleet hiiret ja kaninpoikaset päätyivät suunnitelmista poiketen huhtikuun kulunseurantaan, kun niiden maksu lykkääntyi parilla päivällä. Minun kun piti vielä palkan tultua varmistaa tilinumeroa ja loppusummaa, kun maksoin samalla myös Jussin hiiriä.

Maaliskuu

 Ruokakustannukset
-ötökät: -
-lihat:-
-kuiva-/purkkiruuat: -
-kasvikset:-
-namit/vitamiinit: - 
-fisuille: -

Hygieniakulut
-kissanhiekka: -
-talouspaperi-

Eläinlääkäri/lääkintäkulut:

Tarvikkeet
-nääpille: 6,49€
-kaloille: -

Lelut: 3,95€

Näyttelyt
-bensakulut: -
-arvat-
-ilmoittautumismaksut-

Eläimet:-

Yht. 10,44€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti